Coco Güzellik Merkezi 'nde Gözüm Enfeksiyon Kaptı

26 Temmuz 2023 13:536.821

Coco Güzellik Merkezi Bursa FSM'de bulunan 19.07.23 tarihinde ipek kirpik yaptırmaya gittim Instagram'da beğendiğim modeli gösterdim ve hep doğal kullandığımı doğal bir model istediğini belirttim. İşlem sırasında gözümün çok yandığını defalarca söylememe rağmen i*** hanım ( uzman ) geçici bir şey olduğunu söyledi.

İşlem sonrasında bir losyon damlattılar. Gözüm eve gelince şişti kıpkırmızı oldu aradığımda merkezi ise normal bir durum olduğunu 2 güne geçeceğini bildirdiler. Gözüm iyice kızardı enfeksiyon kapmış gözüm. 1.5 Yıldır farklı yerlerde de ipek kirpik yaptırmama rağmen inanılmaz bilgisizler paramıza yazık.

Ertesi gün gidip enfeksiyon kaptığı için çıkarttırmaya gidiyorum. Çok güzel duruyordu aslında diyorlar. Şaka gibi inanmak zor. Ama 1 gün duran ipek kirpiğim için para iadesi de yapmadılar. Sıfır müşteri memnuniyeti bir daha asla gitmem.

Rabia
26 Temmuz 2023 00:33

Bakim yağı da tavsiye ettiler 1 hafta tamamlandığında kullanabilir milim içeriğini soruyorum üzerinde yazar buyurun bakın diyorlar şaka gibiler

14 Kasım 2024 18:12

Merhaba bugün Coco'dan ipek kirpik yaptırdım esmer Büşra yaptı kirpiğimi çok beğendim eline koluna sağlık

İclal
Benzer Şikayeti Var
10 Ağustos 2024 02:39

Çok kötü bir işletme

24 Eylül 2023 08:36

Merhaba benim başa bir yerde oldu da gözüm sizinki gibi oldu hangi damlayı damlattınız acaba

Aymira Koçaklı Yaşam Merkezi Hizmet Kalitesi Ve Uygulama Sorunları

İpek kirpik yaptırmak üzere bir güzellik merkezine gittim. Randevu saatimde başka bir müşteriyle ilgileniyorlardı ve bek...

Aymira Koçaklı Yaşam Merkezi Hizmet Kalitesi Ve Uygulama Sorunları
2 Yorum