Coca-Cola Kargom Ulaşmadı Kodum Yandı Mağdurum

01 Ekim 2024 15:33

Daha Daha uygulamasının başlatmış olduğu Kütahya Porselen kampanyasına katıldım. Bir sürü kola alıp kapaklarındaki kodu girerek indirim kodu kazandım. Kodum CC16BYLXSX idi. Bu kodla 3 kutu Pretty 15 cm'lik ürünlerden 220 TL ödeyerek alışveriş yaptım. Bayram dolayısıyla yoğunluktan ötürü ürünüm bana ulaşmadan iadeye gitmiş, ben bilgilendirilmedim. Ürünlerimin iadeye gitmiş olması beni çok üzdü. Kütahya Porselen desteğe mail attım, desteğe kaç kere yazdım. Kargodayken ürünü geri bana gönderin diye talep ettim ama gönderilmedi. İadeye gidince de birkaç gün sonra bana olumsuz cevap verdiler. Coca-Cola'ya da mail attım, dönüş yapmadılar. Mağdur oldum. Bir sürü kola alarak kod hakkı kazanmıştım, bana tekrar kod tanımlanmasını istiyorum. Kaç kişinin kodu yandı, geri dönüş sağlandı, yeniden kod verildi. Ben de yazdım hatta aradım, geri dönüş yapılacak denildi, hâlâ bekliyorum. Arayan yok.

01 Ekim 2024 15:22

Daha daha uygulamasının başlatmış olduğu Kütahya Porselen kampanyası na katıldım bir sürü kola alıp kapaklarındaki kodu girerek indirim kodu kazandım kodum CC16BYLXSX idi bu kodla 3 kutu pretty 15 cm lik ürünlerden 220 TL ödeyerek alışveriş yaptım bayram dolayısıyla yoğunluktan ötürü ürünüm bana ulaşmadan iadeye gitmiş ben bilgilendirilmedim ürünlerimin iadeye gitmiş olması beni çok üzdü Kütahya Porselen desteğe falan mail attım desteğe kaç kere yazdım kargodayken ürünü geri bana gönderin diye gönderilmedi, iadeye gidince de birkaç gün sonra bana olumsuz cevap verdiler Coca-Cola ya da mail attım dönüş yapmadılar mağdur oldum bir sürü cola alarak kod hakkı kazanmıştım bana tekrar kod tanımlanmasını istiyorum kaç kişinin kodu yandı geri dönüş sağlan dı yeniden kod verildi ben de yazdım hatta aradım geri dönüş yapılacak denildi hala bekliyorum arayan yok

01 Ekim 2024 15:42 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Merhaba, Konu yetkili birimimize iletilmiştir. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, Coca-Cola İletişim Merkezi

02 Ekim 2024 13:01

Beni ekran attığım telefon numarasından arar mısınız

Sevda sonuçtan hiç memnun değil

03 Eylül 2024 08:03
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Özgür
02 Ağustos 2024 09:02

15 Haziran 2024 01:22

Coca-Cola Daha Daha Uygulaması Kütahya Porselen Hediye Çeki Kullanım Hatası

02 Ağustos 2024 13:07
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
19 Nisan 2024 00:24