Servet sonuçtan hiç memnun değil

Coca-Cola Dolaplarının Çalışmaması Ve Yetkililerin Umurumda Olmaması

23 Haziran 2023 13:21

İşletmemdeki Coca-Cola dolabı kaç aydır arızalı, soğutmuyor. Yetkililere defalarca kez söylememe rağmen sadece eksik malı yazıp gidiyorlar. Dolap sorununun çözümü umurlarında değil. Bir kez tamir için gelen bir ekip yapmadan gitti. Gelen ekibin yapmadığını sorunu çözmediğini söylememe rağmen Coca-Cola yetkilisinin umurumda değil. Sanki biz bu malı bedava satıyoruz? Çerkezköy deki Coca-Cola yetkilileri çok sorumsuz marka değerini düşünmüyor. Yaz aylarında Coca-Cola ürünlerini sıcak vermek zorunda kalıyoruz. Ayrıca bizim işletmemiz günlük 7000 insanın giriş çıkış yaptığı bir yerde. Umarım yetkililer buradan sesimizi duyar

23 Haziran 2023 16:29 (Şikayetten 3 saat sonra)

Sayın www.sikayetvar.com Yetkilileri, Konu yetkili birimimize iletilmiştir. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, Coca-Cola İletişim Merkezi

Servet
24 Haziran 2023 16:45

Sevgili Coca-Cola ilgili biriminizin pek de umurumda olduğunu sanmıyorum kimse bizimle iletişime geçmedi. Sanırım artık Pepsi ile çalışmamız gerekecek. Aylık ortalama 90 bin liralık fatura kestiren bir müşteriye sizden daha iyi hizmet sunacaklarını düşünüyorum. İyi günler

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

07 Haziran 2024 00:21

20 Ağustos 2024 12:25
Birkan sonuçtan hiç memnun değil

Coca-Cola Dolabımın Arızası Aylarca Giderilmiyor, Mağduriyetim Artıyor

28 Haziran 23:38

Coca-Cola Reya Ticaret İlgisizliği

22 Haziran 2023 11:03
Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

Coca-Cola Dolap Sorunu: Çözüm Bekleniyor

Batuhan