Atakan sonuçtan hiç memnun değil

04 Mayıs 2024 11:36

Aklı yerinde olan ne mide balonu taktırır ne de psikolojik zarar görür. Daha önce Instagram reklamlarından gördüğüm Clinic Ataşehir'e 1 mayısta mide balonu için görüşmeye gittim. Doktor A**** D**** bize süreci anlattı ve üç gün kusma olabileceğini bunun normal bir şey olduğunu ağrı olursa yazdıkları serumu taktırmamız gerektiğini diyerek bizi rahatlattılar. Görüşmeye girip fiyat konuştuğumuzda 22.000₺ olan fiyat bir anda KDV dahil 26.000₺ ye patladı. Oysaki Kendi sayfalarında ki fiyat 22.000₺ idi. Her neyse onu da Okey dedik. Mide balonunu çıkartmada 5.000₺ daha alacaklarını söylediler. Operasyondan sonra diyetisyenin verdiği vitamin, protein de bize 1300₺ geldi ona da bir o kadar para verdik. Süreçten iki saat sonra kusma ağrı ve sancılarım başladı. Ama böyle bir şey anlatılamaz arkadaşlar ara ara kusma dediler ama 2 gün boyu aralıksız boş mideyle her dakika kustum. İlk günü geçti ikinci gün iki üç katı oldu artık. Bir yandan sancılar geçsin diye verdikleri serumu sabah akşam taktırıyoruz bu arada serum taktırmak 1.530₺ arkadaşlar. Eczaneye gidip serum ve hapların reçetesini gösterdiğimizde orada ki eczacı hanım haplarında serumla aynı etkiyi yaptığını dedi zaten orada yıkıldık. Anladık ki bu süreç 2-3 gün ile sınırlı değil daha doğrusu bir sınırı yok. Artık daha fazla dayanmadım ve 2. Gün çıkartma işlemi için aradık hemen gelip çıkarmak istiyoruz diye bu seferde servis firma burada değil yarın gelin dediler. Servis firma ne demek. Hastanın hiçbir kıymeti yok. Sancıdan ölüyor olsanız umurlarında olmayacak. Ertesi gün 12:30 gibi işlem için gittik 5.000₺ çıkarma ücreti takarken ki gibi bu seferde 6.000₺ oldu. Sancıdan ve kusmadan duramadığım için mecbur kabul edip bir an önce çıkartılsın istedim. Sorunun ne olduğuna dair bilgi dahi vermediler. Mide balonunu fazla mı şişirdiler yoksa başka bir şey mi oldu hiçbir fikrimiz yok. Yani yazıklar olsun hem maddi hem manevi hem psikolojik olarak mahvolduk. Bir de ne zaman kadar toparlanırım orası da muamma. Kimsenin ne sağlığı gitsin ne parası inanılmaz üzgünüm şu an. 184 sağlık bakanlığının mahkemesine CİMER'e kadar başvuru yapacağım. Sağlık ve psikolojik olarak iyileşmem zaman alacak ama en azından 3 günde harcadığım 35.000₺ nin her kuruşu için mahkemeyle ilerleyeceğim. Herkes görsün okusun bilsin. Bizim yaptığımız hatayı başka biri yapmasın. El insaf yazık günah.

profile profile profile

Op.dr.ahmet
Op.dr.ahmet

Merhaba Atakan Bey, mide balonu uygulaması obezite ile mücadelede yaklaşık 20 yıldır uygulanan literatürde yer alan bir işlemdir. İşleme uygun olan fazla kilolu hastalarda tercih edilebilen bir yöntemdir. Uyum sağlayabilen hastalarda başarılı sonuçların alınmakta ve böylelikle hastalarımız sağlıklarına kavuşmaktadır. Sizlere de ön görüşmede anlatıldığı gibi mide balonuna uyum süreci kişiden kişiye değişkenlik gösterebilmektedir. Bu sebeple sürece daha rahat uyum sağlayabilmeniz adına işlem sonrası önerilerimiz ve desteğimiz olmaktadır. Deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz, maddi süreçlerle ilgili konularda işlem öncesi sizlere bilgi aktarımı yapılmıştır. Sağlıklı kilo verme sürecinizde sizlerin yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz. Sağlıklı günler dileriz.

Atakan
Atakan

Yaptığınız açıklamanın ne kadar zayıf kaldığını gördüğüm için adınıza üzüldüm. Yaptığınız reklamlarda hem fiyatlar hem de yanıltıcı açıklamalar net gözükmektedir. Kurumunuzda yaptığınız işlem öncesi ve sonrası işlemler net ortadadır. Ne ödeme konusunda şeffaflığınız var ( elden ve havale arasında nasıl fiyat değişir) ne de çıkarma işlemi öncesi veya sonrasında ne bir Röntgen filmi ne de herhangi bir tahlil yapmadınız. Çıkarma işlemi sonrası herhangi bir bilgi dahi vermediniz. Tabiri caiz ise yüzümüze bakmadan yolladınız. Geri kalan detaylar için yetkili kurumlar yakın bir zamanda sizinle zaten iletişime geçecektir. Yaşadığım maddi ve manevi zararın temini için her yolu deneyeceğimi biliniz. Size de sağlıklı ve "dürüst" günler

Sefa sonuçtan hiç memnun değil

Estevien Clinic Sonradan Ödeme Çıkarıyor

04 Haziran 2025 17:48

Clinic Ataşehir Mide Balonu İşe Yaramadı

30 Eylül 2023 21:35
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Alivcan Clinic'te Mide Balonu İşlemi Sonrası Yaşadığım Büyük Hayal Kırıklığı

19 Eylül 2024 22:18