Clinic Ataşehir Mide Balonu İşe Yaramadı

30 Eylül 2023 21:3578.111

10 Temmuz'da kendi onayımla *** *** beye mide balonu taktırdım. Taktırırken ve öncesinde 6 ayda ciddi kg kaybı olacağı çok iyi sonuç alınacağı söylendi. Yapılan uygulama için diyet yapılmaya gerek olmadan zaten diyet yapamayan kişilere uygulanan bir tedavi olmasına rağmen işlemden sonra direkt ağır bir diyet uygulaması verdiler.

Bugün 3 aydır takılı olmasına rağmen taktırdığım günden bugüne kadar 3 kg daha aldım. 3 kere diyet listesi değiştirdiler ancak bir sonuç alamadık. Balonu kontrol etmeleri için gittiğimde dışarıda bir yerde ultrason çektirebileceğimi söylediler.

Fiyatı 5 bin olduğu için çektiremeyeceğimi söyledim. Kendilerine bakmalarını söyledim ancak 6 bin ücret istediler. Asla yardımcı olmadılar ve balonun olup olmadığına ya da doğru bir işlem yapılıp yapılmadığına bile emin değilim. Kendilerine defalarca yazdım ve sonuca ulaşmak için çözüm aradım ancak işlemden sonra istediğim sonucu asla alamadım.

Bugün doktor bana midende balon küçük kalmıştır o yüzden işe yaramıyor olabilir senin tüp mide yaptırman gerekir dedi. Bu cümleden sonra anladım ki amaçları sadece bir sonraki işlem için sizi hazırlamak. Aslında balon bir işe yaramıyor amaç sadece tüp mideye hazırlamak.

Psikolojik olarak kendimi iyice kg veremediğim için strese soktum. Kendileri sosyal medyada da görüşmede de yapılan işlem ile diyet olmadan zayıflanabilir diyerek ayrıca ciddi kg kayıpları olacak diyerek ikna ediyorlar ancak sonrasında durum tamamen farklı oluyor.

1 Destek

4 Aralık 2024 14:492.762

6 ay önce mide balonu işlemi yaptırdım. Bana 10 ile 35 kilo arası kilo verme garantisi verildi ama hiç kilo vermeyince '...

Estevien Clinic Sonradan Ödeme Çıkarıyor

4 Haziran 2025 17:489.140

Estevien clinic o anı kurtarmayı ve para almayı düşünen bir firmadır Aralık 2024 tarihinde ilgili klinikten b** hanım di...