Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Clear Men Şampuan Eski

Tuğçe
01 Eylül 2024 17:05

Clear Men Mentol 12 yıldır kullandığım tek şampuandı. Başka bir şampuana geçmeyi 2-3 kez denedim ama çok dökülme ve kepeklenme olduğu için tekrar Clear'a dönmek zorunda kaldım. Şimdi Clear Men yeni jel formülü kepek, kaşıntı, saçı dökme aşırı derece. Tabii bunları şikayetimi arayıp bildirdim, bir de buradan eklemek istedim. Eski formüle bir an önce geri dönülsün. Bio Booster.

24 Ekim 2024 13:40

Sıvı jel formülden sonra yani içeriği değiştikten sonra saç dökülmesi kaşıntı kepek deride kuruluk bir çok şeyler meydana gerçekleşti önceden Clear menden çok memnundum nası olur da bu kadar kötü bir hale gelir çok şaşırdım inşallah eski içeriğe geri dönüş yaparsınız

03 Ekim 2024 12:29

Clear sıvı jel formülden geri dönülsün eski formüle çünkü deride kızarıklık kıllanma sivilcelenme saç dökülmesi aşırı derece saç döküyor 3 sene önceki Clear çok iyiydi nası olur da bozdunuz anlamış değilim lütfen şikayetleri göz önünde bulundurun artık

10 Eylül 2024 13:48

Eski Clear mene geçiş olmasını istiyoruz jel formülden sonra saçta kaşıntı yara saç dökülmesi cilt tahrişi sorunları oluşturdu eski Clear men çok güzeldi nası olur da bu kadar kötü bir hal alır inanamıyorum eski formülü bekliyorsunuz ailecek yoksa yeni çıkan formül kullanılacak gibi değil

01 Eylül 2024 20:01

Clear men lütfen eski formülüne geri dönüş yapsın çevrendeki herkes bundan muzdarip saçta kaşıntı yağlanma dökülme sivilcelenme yaralar vb. Bu kadar güzel olan şampuan sıvı hel formülden sonra bozuldu umarım düzelir. Bunun için her yere belirttim eski formüle dönüş olsun diye egzaması olanlarda çok iyi geliyordu eski formül bekliyoruz eski formülü

02 Eylül 2024 09:06 (Şikayetten 16 saat sonra)

Clear Men Mentol'ün Yeni Formülü Hayal Kırıklığı Yarattı

Halil
18 Şubat 00:29

Clear Kafa Derisinin Kaşınmasına Neden Olur

Maher
15 Kasım 2023 19:52
Ersin sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Formül Saç Derimde Kepek Ve Kaşıntı Yaptı

Ersin
14 Eylül 04:36

24 Kasım 2023 22:24
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

14 Mart 2024 22:03