Umut sonuçtan hiç memnun değil

Cleanvac C90 Buharlı Makine Sorunu

04 Mayıs 2023 15:25

Cleanvac c90 buharlı ve sıcak sulu koltuk yıkama makinesi aldık. 1 sene içerisinde 5-6 kere tamire gitmiştir. Ürün garantili olduğu halde müşteri hatası diyerek her defasında ücret alındı. Tamiri yapıldı denilerek ürün tarafımıza geri gönderildi, bir koltuk yıkamadan sonra tekrar aynı arızayı verdi. Biz artık ürünü tamire göndermekten bıktık. Ürüne musluk suyu kireçli oluyor. Hazır su kullanın dediler, hazır su kullandık. Kireç temizliği yapın dediler. Her koltuk yıkama işleminden sonra kireç temizliği de yaptık. Ama ürün sürekli arızalanıyordu. İlk bozulduğunda ürünün değişimi yapılması gerekirken sadece kireç temizliği yapıp ürünü geri gönderdiler. Firma ürünün arkasında durmuyor. Dursalardı ürünün garantisi varken değişimini yaparlardı. Bizi sürekli ürünü tamire göndermeye mahkum bıraktılar, işimizin yoğunluğundan dolayı bu işlemler bizim için çok büyük bir zaman kaybı. Yoksa ürün tamire 5-6 kere değil 10'dan fazla gitmiş olacaktı.

08 Mayıs 2023 09:19 (Şikayetten 3 gün sonra)

Umut E. iletişim bilgilerinizi görmekteyim. Sorunu en kısa sürede çözmek adına bu bilgilerden dönüş sağlayacağız.

Buse sonuçtan hiç memnun değil

27 Şubat 2025 14:24

Yetkili Servis Ve Destek Yok, Arızalı Ürünüm 1 Yıldır Çözülmedi

Rıdvan
25 Temmuz 2025 11:31
Sedat sonuçtan memnun

10 Haziran 2025 16:09
"Hepsiburada şirket yetkililerine teşekkür ediyorum"
Kırık Gelen Halı Yıkama Makinesi İçin İade Talebim Reddedildi
Kırık Gelen Halı Yıkama Makinesi İçin İade Talebim Reddedildi
Sare sonuçtan hiç memnun değil

Cleanvac SC50 Halı Yıkama Makinesi Arızası Ve Yetersiz Servis Desteği

08 Aralık 2025 14:53