19 Nisan 2023 15:44

Pazartesi 10 Nisan Konya merkezdeki, Teknosa'ya gittim ve kızımın yaş günü için (15 Nisan) Citymate Pro 500 Watt Elektrikli Scooter almak istedim. Dediler ki elimizde yok online sipariş edebilirsiniz. Pazartesi 10 Nisan web sitesi üzerinden sipariş ettim. Perşembe 13 Nisan günü kargo geldi ve cuma 14 Nisan gecesi kızımın yaş günü olduğu için gece hediyemizi verdik. Ama üründe birkaç yerde hasar vardı, kurulum için gereken 6 civata yerine 5 tane vardı. Bir de üstüne üstelik tekerlerde problem vardı bir şeyler sürtüyordu tekerlere. Cumartesi sabahi aradım ve WhatsApp üzerinden görüştüm. İade talebi oluşturun dediler, bende yaptım. Ama iade değil değişim istediğimi ilettim, onun içinde kendileri bir talep oluşturdular. Pazartesi 17 Nisan UPS geldi ve kargoyu aldı götürdü. Bugün 19 Nisan Teknosa aradı, diyorlar ki hasar kaydı lazım. İyide bunu cumartesi niye söylemediniz? Hasar kaydı nasıl alınır diyorum, diyorlar kargo urunu getirdiğinde açıp bakmanız gerekir. İyide hediye olan bir ürün? Böyle saçma bir durum görmedim.

Hasan sonuçtan memnun değil

Dualtron Cihazında Bitmeyen Sorunlar

14 Mart 2025 18:03
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Hoverboard Kargo Ücretinin Müşteriye Yüklenmesi

08 Şubat 11:16

Servis Şarj Aletimi Kaybetti Üstüne Yalan Söylemekle İtham Etti

21 Kasım 2025 20:10

Elektrikli Kaykayın İlk Günden Bozulması Ve Yüksek Onarım Ücreti

10 Kasım 2025 10:53
Elektrikli Kaykayın İlk Günden Bozulması Ve Yüksek Onarım Ücreti
elektrikli-kaykayin-ilk-gunden-bozulmasi-ve-yuksek-onarim-ucreti-1.jpg
Abdüssamet sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Drift Car'da Ciddi Kusurlar Ve Haksız Tamir Ücreti Talebi

Abdüssamet