Kenan sonuçtan hiç memnun değil

11 Haziran 2024 12:54

City Yatırım tarafından mağdur oldum. Ufak bir yatırım yaptım, her gün aradılar, illallah ettirdiler. Tamam dedim, durumum yok dedim. Ufak yatırım yaparak kazanabilirsiniz dediler ve bir uygulama yükledik, App4World Forex diye. Buradan hesap açtık, bu hesaba para gönderdim, yatırım için işlem yaptık. İlk başta ufak ufak kazandık, daha sonra bir işlem yaptık. Üç gün üst üste zarara gitti, her gün para istediler. Hesabı kurtarmak için her seferinde gönderdim ama bir türlü hesabı kurtaramadık ve yine para istiyorlar. Param yok diyorum, hesabınız gitti dediler. Lütfen yardımcı olun, bittim ben. O arayan kişilerin ismi City Yatırım K**** Bey ve S***** Bey. Nasıl bir ikna edişleri var görseniz, 4750 dolar gitti, alamıyorum. Tüm yetkililere sesleniyorum, üç çocuğum var, elimden bir şey gelmiyor.

18 Temmuz 2024 15:08

City yatırım tarafından defalarca arandım bende dedim ki daha önce telegram üzerinden 170 bin tl tutarında  arayan kişide ufak yatırımlarla birkaç aya zararınızı çıkartırsınız bende yok yok dedim bir iki geçti yine City yatırım aradı ve ufak yatırımla başlamaya ikna etti beni ve on gün içinde toplam 153 bin tl yatırdım çünkü yaptığımız işlemler kapanmasın diye ama ne yazık ki toparlayamadık kredi çektirdiler hesap kapanmasın diye paramı geriye almak için şimdi 90 bin tl istiyor bende para bulamadım kapanan işlemleri geriye alamıyorum paramda gitti toplam 5000 dolar gitti bunu geriye almak istiyorum savcılığa başvurdum bekliyorum

19 Temmuz 2024 10:12

Bir de beni tehdit ediyorlar hukuki işlemler başlattık şikayet ettiğim için benim durumum belli beni buraya sürükleyen ikna etmek için elinden kredi çektiren benim elim kırılsaydı cevap vermeseydim

12 Eylül 2024 00:15

Savcılığa şikayette bulundum bekliyorum

20 Eylül 2024 08:10

Savcılık araştırmaya başladı en kısa sürede ulaşacak bunlara mağdur olan herkes savcılığa suç duyurusunda bulunsun City yatırım hiçbir şekilde yardımcı olmuyor devamlı para istiyor

04 Ekim 2024 01:03

City yatırım hiçbir şekilde dönüş yapmıyor telefonları engellediler savcılık tarafından takibe alındı kolay para kazanılmıyor şu an çektiğim kredileri ödeyemiyorum lütfen her yerde şikayette bulunun her fırsatta her yerde paylaşım yapıyorum

Kemal sonuçtan hiç memnun değil

07 Kasım 2023 15:56
City Trade Paramı Ödemiyor, Mahvoldum
Salih sonuçtan hiç memnun değil

City Yatırım Yanıltıcı Yatırım Danışmanlığı İle Büyük Kayıp

19 Ağustos 2024 20:45

09 Ekim 2023 18:14
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Qatar Investment Yatırım Yanıltmacasıyla Mağduriyet!

10 Mart 2025 14:37
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil