Citroen Sıfır Araçta Modül Eksik (eller Serbest)

Citroen Sıfır Araçta Modül Eksik (eller Serbest)
21 Mayıs 2024 09:46

16.04.2024 tarihinde İzmir/Karşıyaka arkas bayinizden hedef güvenlik a. Ş. Olarak 3 adet C4X aldık. 3 araçtan 35 hdf 19 plakalı aracın kullanıcısı benim. Bu araçların alımında Karşıyaka arkas bayinde bulunan yöneticiniz F**** beyin çok fazla katkısı vardır.
Aracımı o günden bu yana kullanamamaktayım. Çünkü Citroen merkezinden aracım eksik parça ile gelip tarafımıza satışı yapılmıştır. Yani son kalite kontrolleri yapılmadan Türkiye pazarına gönderilmiştir. O arızalı araçta beni bulmuştur.
Arızası eller serbest modu çalışmamaktadır. Yani anahtar aracı görmekte fakat kapı kilidini açmamaktadır. Belkide çok basit bir arıza ancak neden Fransa'daki yardım masanıza bağlı olduğu ve yazılım yüklemek için çalışma yapılıyor denerek oyalanmaktayım.
Tarafıma ikame araç verildi de ben neden severek ve isteyerek şirketime böyle bir aracın alınmasına ikna etmeye çalıştım, aldırdım ama binemiyorum.
Karşıyaka arkas yöneticiniz F**** beyin bu süreçte inanılmaz çabalarının olduğunu ve beni telkin edici o kadar cümleler kurmaya çalışıyor ki hatta yurt dışında seminerde bile genel müdürü ile birlikte bu konuyu çözmek için hem sizlerle hem de benimle irtibata geçtiler.
Gelin görün ki dünya markası olma konusunda atılımda bulunan ve diğer devlerle yarışmaya giren markanızın bu olumsuz tavrı yani sürecin bu kadar uzaması inanılır gibi değil. Marka değerinize hiçte yakışmayan bir süreci üzülerek izlemekteyim.
Değişim talebi de olmadığı tarafıma iletildi çünkü Konfor detayı olduğu için. Peki bizler bu detaylar için araç alıyoruz o zaman en alt paketi alırdım. Bu yaklaşımınız da son derece kötü ve marka değerinize yakışmamıştır.
Bilgi almak için servis te bulunan danışman arkadaşımız S***** beyi aradığımda "bizim yapabilecek bir şeyimiz yok aracı Fransa yardım masasına bağladık onlar yazılım üzerinde çalışma yapıyor" demiştir. Pekin bu süreç veya yazılım konusu ne zaman çözülür diye sorduğum da "bunun için bir tarih veremem" denmektedir.
Türkiye pazarında sizlerin marka değerini düşürmek istemiyorum. Çünkü gerçekten bu konuda benimle ilgilenen muhteşem bir Karşıyaka arkas bayi yöneticilerine sahipsiniz. Fakat onların iyi olmaları sizin bu derece yavaş aksiyon almanıza sebep değildir.
Bakınız bu süreç uzayacak olursa hukuki süreçleri başlatmaya başlayacağım. Bu da gerçekten hiçte iyi olmayacaktır.
Başka bir konu sol ön tampon üst köşesinde boya çatlağı vardır. F**** bey konu ile ilgileniyordu. Jiletle kesilmiş gibi.
Lütfen sizlerden hızlı geri bildirim ve çözüm bekliyorum.
Saygılar.

profile profile profile

Serkan
Serkan

Merhaba spn durum nedir eller serbest için?

Citroen C4 X'te Hayati Güvenlik Sorunları!

Sedef
17 Aralık 2024 00:04
Citroen C4 X'te Hayati Güvenlik Sorunları!
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Citroen C4x Kusurlu Sıfır Araç Satımı