Çimen Elektrik Çimen Otomasyon Elektrik Ve Otomasyon San. Tic. Ltd. Şti. İade Sorunu

22 Mart 2024 11:55

Kendilerinden 4 Mart tarihinde ct 4690 Cata 30W Solar Güneş Enerjili Sokak Armatür Beyaz 6400K ürününü satın aldım. (Sipariş numaram 275SY9812E) 13 Mart tarihinde Sürat Kargo ile tarafıma teslim edildi. Ürünü teslim aldığımda içinden bir ses geldiğini fark ettim. Ürünü montaj yapıp denemedim. Kendileriyle aynı gün iletişime geçtim. Durumu izah ettim. Bana mevcut ürünlerde böyle bir sorun olmadığını, muhtemelen arızalı olabileceğini ve geri göndermemi söylediler. Ben de bulunduğum bölgede Sürat Kargo'nun olmadığını, kargo ücretini kendim ödemek koşuluyla PTT Kargo'yla göndermek istediğimi belirttim. Kabul ettiler. Aynı gün kargoyu PTT kargoya belirttikleri şekilde teslim ettim. Kargo kendilerine günlerce PTT kargoda bekletildikten sonra 20 Mart tarihinde teslim edildi. Şimdi konuyla ilgili hiçbir çözüme kavuşamıyorum. Bana açıklama olarak ürünü kontrol edeceklerini, eğer arızalı değilse kargo ücretini kesip iademi öyle yapacaklarını söylüyorlar. Çalışma ahlakları ve politikaları tamamen ticaret etiğine aykırıdır. Konunun Tüketici Mahkemesi'ne taşınmadan ivedi bir çözüme kavuşturulmasını ve iademin gerçekleştirilmesini istiyorum.

Erdem sonucu yetersiz buldu

12 Temmuz 2023 15:32

Sipariş Edilen Ürünle Gönderilen Ürün Farklı Ve Kötü Paketleme

06 Kasım 2025 17:11
siparis-edilen-urunle-gonderilen-urun-farkli-ve-kotu-paketleme-2.jpg
siparis-edilen-urunle-gonderilen-urun-farkli-ve-kotu-paketleme-1.jpg
İsmet sonuçtan çok memnun

10 Temmuz 2023 19:53
"Merve hanıma ilgi ve alakası için teşekkür ederim"
Selim sonuçtan çok memnun

02 Eylül 2023 23:30
"Merve hanıma sorunu çözmedeki gayreti için çok teşekkür ederim, çok ilgiliydi kendileri"
Elektromarketim Arızalı Ayıplı Ve Eksik Ürün
İsa sonuçtan hiç memnun değil

Arızalı Ürünü Gönderip Faturalandırmaya Çalışıyorlar

12 Temmuz 2025 09:08