11 Kasım 22:59

Çiçek Market sitesinden ilk defa evlilik yıl dönümümüz için sipariş verdim. Çiçek için 845 TL ücret ödedim. Siparişim ile gönderilen çiçek hiç alakasızdı, şikayet ettim, sözde kendilerini telafi edeceklerdi ve yenisini gönderdiler. Onu da zor bela özel ayın olduğu ay içerisinde gönderemiyorlarmış. Kavga dövüş ikna ettim, bugün yeniden gönderdiler ama tekrar hayal kırıklığı, kötü bir çiçek geldi. Paramı iade etmelerini istiyorum. Ücret iadesi yokmuş. Çiçek Market olarak bu işi yapmayın veya Çiçek Sepeti'ni örnek alın kendinize. Yani özetle, Çiçek Market hayal kırıklığıdır. Kendinizi kötü duruma düşürmek istiyorsanız mutlaka Çiçek Market'ten sipariş verin. Pişman olursunuz. Siz iyi bir esnaf değilsiniz, işi hakkıyla yapmıyorsunuz. İnsanları daha fazla mağdur etmeden bu işi bırakın. Bu şekilde bildirim yapmaya her gün devam edeceğim. 845 TL para aldınız, bunun hakkı bu gönderdiğiniz kötü çiçek değil.

12 Kasım 09:17 (Şikayetten 10 saat sonra)

Merhaba, Öncelikle firmamızı tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Sizlerden gelen geri dönüşleri, hizmet kalitemizi arttırmak amacıyla sizlerin memnuniyeti için titizlik ve önemle değerlendiriyoruz. Yaşadığınız olumsuz deneyimi daha detaylı incelemek ve iyileştirmek adına müşteri takip numaranızı iletmenizi rica ederiz. Markamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Çiçek Market

14 Kasım 09:10

Merhaba, Yaşadığınız olumsuz deneyimi bir an önce çözüme kavuşturmak ve memnuniyetinizi sağlamak isteriz ancak İletişim bilgilerinizden sizlere ulaşılamadı, Mutlu ve sağlıklı günler dileriz Saygılarımızla, Çiçek Market

İsimsiz Çiçek Gönderimi Evliliğimi Tehdit Ediyor

Enna