Enes sonuçtan çok memnun

Chery Tiggo 7 Start/Stop & Direksiyon Kutusu

Enes
30 Temmuz 2024 00:09

Merhaba. 28.02.2024 tarihinde kıyı otomotivden Chery tiggo 7 comfort paket araç satın aldım. Aracı aldığım günden beri start stop çalışmıyor ve güncelleme geleceği söylendi fakat hala güncelleme gelmedi. Parasını ödediğim özelliği kullanamıyorum. Ayıplı araç sınıfına giriyor bu durum. Aracımda sürekli Apple car Play bağlantı hatası yaşıyorum. Son günlerde kaldırım lı yollarda giderken veya kasislere girdiğimde aracımdan takır tukur sesler geliyor. Atmo Servisi aradığımda aracı almamın üzerinden 3 ay geçtiği için tamirin ücretli olacağını söylediler. Fakat aracıma çok az bindiğim için arıza yeni oluştu ve arkasında durmuyorlar. Ayrıca arızanın neyden kaynaklandığını bile bilmiyorlar. Sırf bu sıkıntılar yüzünden çevremden 4-5 kişi Chery satın almaktan vazgeçti. Eğer sıkıntılar devam ederse, ve sorunum çözülmez ise adli yollara başvuracağım.

30 Temmuz 2024 09:31 (Şikayetten 9 saat sonra)

Merhaba, Enes A. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

30 Temmuz 2024 09:32

Merhaba, Enes A. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

Abdullah sonuçtan çok memnun

Fren Arızası Ve Parça Bekleme Sorunu

Abdullah
27 Aralık 2024 14:27
"Chery Türkiye'den hiç memnun değilim Benim sorunumu Chery ınternational ile yazışmam sayesinde 6 ay gelemeyen parça 2 günde geldi international a teşekkür ederim"

Chery Tiggo 8 Pro Start Stop, Park Sensörü Ve Anlık Benzin Tüketimi Hatası

10 Haziran 2024 18:39
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

LPG Nedeniyle Akü Garantisinin Reddedilmesi Mağduriyet Yaratıyor

Orhan
21 Mayıs 10:10
Doğancan sonucu yetersiz buldu

Chery Bluetooth Ve Sunroof Sorunu

Doğancan
29 Haziran 2024 10:26
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Chery Müşteri Memnuniyeti Yok Araçların Arkasında Durmuyorlar

Gökhan