Yavuz sonuçtan çok memnun

Chery Tiggo 7 Radar Sorunu

Chery Tiggo 7 Radar Sorunu
08 Temmuz 2024 11:55
Yavuz'un Teşekkür Mesajı
“Aldatmaz oto servis danışmanı Serkan bey ve Servis ustası Ayhan Bey e ilgili ve alakalarından dolayı teşekkür ederim”

Chery Tiggo 7 Pro radar hatası verdi. Kontrol ettiğim zaman radar ayaklarının kırık olduğunu fark ettim. Çok basit bir şekilde tutturulmuş ve basit malzeme kullanılmış. Ben yerine oturttum ancak bir de kalibrasyon yapmak lazımmış. Kaza ve darbe yok. Biz her seferinde bunun kalibrasyonu ile mi uğraşacağız?

profile profile
08 Temmuz 2024 15:32 (Şikayetten 3 saat sonra)

Merhaba, Yavuz K. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

09 Temmuz 2024 09:25

Merhaba Chery Türkiye tarafıma hemen dönüş yaptı ve servise yönlendirdi Bu sabah @Aldatmaz plazadan servis danışmanı can bey arayarak gayet güzel ilgilendi ve haftaya için randevu oluşturduk Gelişmeleri buradan paylaşacağım

16 Temmuz 2024 13:03

18 Temmuz 2024 13:40

Merhaba, Yavuz K. Sorununuzu olumlu olarak çözdüğümüze çok mutluyuz. Aracınızla güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimi dileriz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

Hakan
Hakan

Selamlar. Aynı sorun bende de var ve Samsun servis gecen aylarda 8000 TL istedi bu parçanın değişimi için. Sizden ücret alindi mi

Harun sonuçtan çok memnun

Chery Tiggo 7 Pro Radar Sorunu

Harun
09 Eylül 2024 13:40
"Garanti kapsamında olmasını beklerdim ancak yine de hızlı destek için müşteri hizmetlerine ve aldatmaz oto servis ustalarına teşekkürler"
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

25 Şubat 2025 21:41