Mesut sonuçtan memnun

18 Aralık 2024 10:49
Mesut'un Teşekkür Mesajı
“Kanunu uygulayan Tüketici Hakem Heyeti'ne ve yardımcı olan Evlüce servise teşekkür ederim”

2023 Model Chery Tiggo 7 Pro aracımın deri koltukları çatlamaya başladı. Chery Türkiye Genel Müdürlüğünden gelen yanıt ise garanti kapsamı dışında olduğu belirtildi. Araç 28.000 km de ve henüz 1 yaşında ayıplı ürün için 6502 sayılı Tüketicinin Korunması hakkında Kanunun 11 İnci maddesinde yer alan seçimlik haklarımı kullanmak amacıyla Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum.

23 Aralık 2024 10:22 (Şikayetten 4 gün sonra)

Merhaba, Mesut C. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

03 Ocak 2025 12:24

Dönüş sağlanmadı.

03 Ocak 2025 12:34

Merhaba, Mesut C. Sizleri aradık ancak ulaşamadık.. Dilerseniz bu süreçte destek olabilmemiz için tarafımıza ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

03 Ocak 2025 15:18

Merhaba, Mesut C. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

07 Ocak 2025 13:33

İlgili departmana iletileceği belirtildi, ancak henüz bir gelişme olmadı.

07 Ocak 2025 13:34

Merhaba, Mesut C. Şikayetiniz yetkili birimlerimiz tarafından incelenmeye devam etmektedir. Süreç sonuçlandığında size geri dönüşte bulunacağız. İyi Günler. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

05 Mart 2025 13:12
chery-tiggo-7-pro-deri-koltuk-catlaklari-ve-garanti-sorunu-1.jpg

Tüketici Hakem Heyeti ne yaptığım başvuru sonucu kararı tebliğ etti. Heyet kusurun garanti kapsamında onarılmasına karar vermiştir. Açık bir şekilde kullanıcı hatasına bağlı bir durum olmamasına rağmen markanıza negatif olarak yansıtacak değerlendirici çalışanlarınızın vizyonlarını ve profesyonelliklerini sorgulamanızı tavsiye ederim. Bu tür yaklaşımları Hem zaman kaybı hem de marka değerinin düşmesine sebep olmaktadır. Onarım için tarafıma ulaşılmasını rica ederim.

19 Mart 2025 16:14
Chery Tiggo 7 Pro Deri Koltuk Çatlakları Ve Garanti Sorunu

Hakem Heyeti kararı sonucunda aracımın koltuğu yenisiyle değiştirilmiştir. Evlüce Chery yardımcı oldu, özellikle Alperen beye teşekkür ediyorum. Markayı seviyorum, evlüce bayii den de oldukça memnunum. Hakem Heyeti'ne gitmeden konunun çözülmesini dilerdim, kurumsal bir karar olarak görmüyorum inceleme yapan personellerden kaynaklandığını düşünüyorum. Mağduriyetim geç de olsa giderilmiş oldu...

19 Mart 2025 16:16

Erdinç
Erdinç

Merhaba ***** ne kadar bir sürede dönüş yaptı? Ben de Cheryi bir konuda Hakem Heyeti'ne verdim.

Selim sonuçtan hiç memnun değil

Selim
10 Ağustos 2025 10:57
chery-tiggo-7-pro-arka-orta-koltuk-deri-deformasyonu-ve-garanti-sorunu-1.jpg
Şenol sonuçtan hiç memnun değil

Otomobilde Erken Dönem Arızalar ve Yetersiz Servis Deneyimi

Şenol