Turan sonuçtan hiç memnun değil

29 Haziran 2024 19:25

Tiggo 7 Pro siyah bir araç aldım. 3D boyutlu gibi bazı noktalar içeriden çizikler var. Yani sıfır arabada bu nasıl olabiliyor? Aracı 24.06.2024 tarihinde Chery Tepretoğulları'ndan aldım. Aldığım günden beri her gün farklı noktalarda fark ediyorum. Çözülmesini istiyorum.

18 Eylül 2024 23:39

Chery tiggo 7 Pro direksiyon titreme sorunu servis umursamazlığı

Aracı 16.09.2024 tarihinde tepretoğullarına götürdüm direksiyonda boşluk titreme sallama olduğu iletim mafsalını sıktık dediler. Ama hala sorun aynı olduğu ilettim test sürüşünde Chery markası çok aşırı sallanma olduğu zaman. Videolu kanıt istiyor dediler geçiştirdiler bariz bozuk yollar tümseklerde resmen direksiyon zırıl zırıl titriyor, ben bu sorunu şahin de dahil görmedim. Zaten bu problemden çoğu kişi şikayetçi değiştirmek istemediler rot balansımı düzeltin dedim 3 ay 3000 km vsr dediler. Randevuda 45 gün sonra veriyor o zaman da 3 ay bitiyor vb. Dediler hiç bişi anlamadım Chery Türkiye'den yardım bekliyorum.

30 Haziran 2024 14:04
Chery Tiggo 7 Pro Boya Sorunlu

Kemal tepretoğulları yeni aldığım tiggo 7 Pro Chery 24.06.2024 tarihinde sıfır araç teslim aldım Ve araçta 3D şeklinde bazı bölümlerinde çıkmayan lekeler va. İlk defa sıfır araç aldım bununda bana denk gelmesi şaşırtıcı böyle büyük bir firmanın gereğinin yapılmasını istiyorum hiç hoş bir durum değil

01 Temmuz 2024 12:41
Chery Tiggo 7 Pro Boya Sorunlu

Dönüş hala yapılmadı her yerinde ufak tefek kılcal çizikler var sıfır arabada bu nasıl oluyor bütün hevesim kaçtı

01 Temmuz 2024 13:05 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Turan E. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

20 Eylül 2024 16:38

Chery Silecek İz Bırakması

Özgür
06 Şubat 2024 18:27

13 Ocak 2024 01:33
Chery Araç Teslimatındaki Özensizlik
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Chery İkinci Gün Arızalı Ve Kirli

Orhan
16 Eylül 2023 20:58
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Chery Tiggo 7 Pro Lastikleri Neden Bu Kadar Çabuk Aşınıyor

Hüseyin