Chery Metal Aksam Kalitesizliği

Chery Metal Aksam Kalitesizliği

Chery disk balata ve metal aksam kalitesizliği. Bugün arka teker patladığı için lastikçiye gittim. Teker söküldüğünde gözlerime inanamadım. Disk çizikler içerisinde, balata diski resmen tahrip etmiş. Diskin üst tarafları ve altındaki demir kısım tamamen paslanmış durumda. Görünce şok geçirdim. Şirketin bu durumu düzeltmesini bekliyorum.

28 Ağustos 2024 10:18

Chery Türkiye Benim arabamı bakımda bozan bayiye beni mahkum bırakıyor. Başka bayiye yönlendirme sağlamıyor. 6 ay önce alınan arabada metal akşamlar paslanmış normal diyerek değişimini yapmıyor. 15 bin bakımına götürdüğüm aracımın motorundan gelen sesten dolayı beni bu arızayı yapan kıyı bayisine götürüyor. Fakat bu bayi sesin normal olduğunu iddia etmesine rağmen diğer bayiler sesin anormal olduğunu söylüyor. Garanti kapsamında parçalarım değiştirilmiyor ve Chery Türkiye buna kayıtsız. Arabayı Chery kıyı bayisi önünde paramparça edeceğim tüm basını çağırarak. Böyle bir marka anlayışı olamaz.

3 Ağustos 2024 13:14 (Şikayetten 22 dakika sonra)

Merhaba, Mehmet B. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

3 Ağustos 2024 13:21

Merhaba, Mehmet B. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

31 Ekim 2024 14:04

Fotoğrafta hiçbir anormal durum yok. İlk kez mi fren diski görüyor acaba araç sahibi.

Neyi düzeltecek tam olarak anlayamadım? Aracı alırken neden ucuz diye kendine sormadın mı?

Sıfır Araçta Paslanma Ve Vites Sorunu: Güvenim Sarsıldı

2024 model Chery Omada 5 aracımı geçen yıl sıfır olarak aldım. 3 Ağustos tarihinde lastiğin havası indiği için lastiği ç...

2 Yorum

Chery Pişmanlığı. 5 Yıl Garanti Hikayesi. Aldıktan Sonra Yalnızsın.

Chery almak isteyen var ise iyi okusun. Neden diğer firmalar marka oldu acaba, çünkü malına sahip çıktı. Chery ise sahip...

6 Destek4 Yorum

Chery Tiggo 7 Pro İtici Zincir Sesi