Budak sonuçtan çok memnun

Chery Malatya Servisi Ve Müşteri Hizmetleri Mağduriyet

12 Ağustos 2024 09:43
Budak'ın Teşekkür Mesajı
“Chery Türkiye, servis hizmeti konusunda gayet başarılı bir performans sergiledi. Çin'den servis genel müdürü dahi aradı ve WhatsApp üzerinden benimle Türkçe yazıştı. Sorun ile bire bir ilgilendiler. Bu kadar ummazdım. Sadece servis sağlayıcılarını ya daha iyi seçmeliler, ya da daha etki denetlemeliler. Genel olarak memnunum teşekkürler”

Ben de Malatya bayisine 2024 model tiggo 7 exellent aracıma rodaj bakımı için gitmiştim. Güncelleme var dediler. Güncelleme yaparken ekranımı yaktılar. Sonra da parçanın bir buçuk ayda geleceğini söylediler. Malatya'ya ziyaret için gitmiştim. Sonrasında hiç ilgilenmediler. Aramadılar. Müşteri hizmetlerine ulaştım sorunu söyledim kimse çözüm bulamadı. İstanbul'da oturduğum için bir buçuk ay sonra ancak 16 Ağustos'ta servis randevusu aldım, ilgi yok alaka yok. Rezil ettiler bizi. Böyle giderse markayı mahvedecekler. Bu ekran sorunu kronik bir sorun neden böyle basit bir parça stokta bulunmuyor. Bu kafar mi aciz kaldınız. Piyasaya girme İddianızı bu şekilde mi gerçekleştireceksiniz.

12 Ağustos 2024 11:23 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba, Budak Y. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

12 Ağustos 2024 11:25

Merhaba, Budak Y. Sizleri aradık ancak ulaşamadık. Daha sonra tekrar ulaşım sağlayacağız. Dilerseniz bu süreçte destek olabilmemiz için tarafımıza ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

12 Ağustos 2024 14:31

Merhaba, Budak Y. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

07 Eylül 2024 09:27

Sorun hala devam ediyor. Parça henüz gelmedi. Arıyorsunuz konuşmaktan başka bir aksiyon yok. Allah için Chery servis genel müdürü Çin den bile mesaj attı ama ben neticeye bakarım. Bozduğunuz aracım halihazirda düzeltilmedi. Onun dışında arasanız da bir faydası yok. Parçayı ben takip ediyorum zaten. Parçanın bir buçuk aya gelecek denmesi, o da gelecek mi bilmiyoruz ya, asıl sorun o. Kronik bir sorun olan husus ile alakalı stokta parçanızın olmaması. 0 araçla sahin dogan gibi geziyoruz.

26 Kasım 2024 17:11

27 Kasım 2024 09:55

Parça sorunu, İstanbul atmo servisine başvuru yapıldıktan sonra 29 günde çözüldü. Chery atmoya teşekkürler. Malatya servisi rezil etti bizi. Ama genel olarak Chery Türkiye ilgili davrandı. Çin'den servis genel müdürü dahi aradı. Açıkçası sonradan yapılan ilgi alaka güzeldi. Parça temin süresi bana uzun gelmişti ama diğer bilindik markalar ile kıyaslayınca çok kısa sürede geldiğini fark ettim. Chery Türkiye servis sağlayıcılarını iyi seçmeli. Malatya servisinin yaptığı hatalı hizmet ve akabinde parça temini dolayısıyla yapılan yanlış yönlendirme mağduriyete sebep oldu. Neyse ki genel merkez ve atmo sorunu çözdüler. Teşekkürler

27 Kasım 2024 09:58

27 Kasım 2024 10:00

Merhaba, Budak Y. Sorununuzu olumlu olarak çözdüğümüze çok mutluyuz. Aracınızla güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimi dileriz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

Yorumlar (5)

Melih
Melih

Almayı düşünüyordum ama bu kadar şikayet ve kronik sorun ve servis hizmeti yetersizliği anlaşılan bildiğinden şaşmican

Oğuzhan
Oğuzhan

Piyasada kalıcı olmak çok sayıda araç satmakla değil, satış sonrası servisin ne kadar hızlı ve iyi olduğu ile sağlanır. Ben de aynı grubun üst markası olan Jaecoo 7 almayı düşünüyordum. Demek ki biraz daha düşünmem gerekecek bu durumda.

Oğuz
Oğuz

Madem bu şekilde kronik bir probleminiz var ilgili parçanın tüm servislerde Ya da en azından bölge merkezlerindeki servislerde stoklarda tutulması gerekmez mi? Satış sonrası konusunda hiç güven vermiyorsunuz umarım bu konuda acil önlem alırsınız yoksa işiniz çok zor Chery! Milletin diline düşerseniz bu marka işe yaramaz diye sonradan düzeltmek çok zor olacak. İyi niyetli bir uyarı yapmak istedim.

Ahmet
Ahmet

Bir dostum bu marka ve modeli çok isteyerek aldı, bana da tavsiye etmişti. Maalesef aynı sorunla karşılaştı parça gelmediği için arabayı iki aydır kör ve arızalı şekilde kullanıyor. Korkum endişem bu etik anlayışındaki bir tacir arabayı iade etmek istesen sattığı mala da sırtını döner arabayı iade almaz. İyi ki almamışım

Fatma
Fatma

Bizde sokaklarda görüp bu araçları bir şey zannettik. Parça sorunu mu varmış. Bu marka para etmez o zaman. Servisi ilgili değilse sıkıntı

Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Chery Tiggo 8 Pro İle Bitmeyen Sorunlar

Uğur
29 Ekim 2024 01:28
Serdar sonuçtan çok memnun

Serdar
24 Ocak 2024 14:33
"Müşteri temsilcisi Pınar hanımla yaptığım görüşmeler neticesinde sorunlarım çözüme ulaştığı çok teşekkür ederim"
Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

Chery Araçlarında Airbag Problemi Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği

Batuhan