Chery E Yedek Anahtar İçin Bile Ulaşamıyoruz

30 Nisan 2024 15:2514.328

Tiggo 7 Pro aracım var. Anahtarı kaybettim yedek anahtarla kullanıyorum. Yeni anahtar yapımı hakkında bilgi almak için Ankara'da bayilerin ikisi de 2 gündür iletişime geçmeye çalışıyorum. (Mengerler ve Tan Oto) Çoğu numara telefonlara cevap vermiyor cevap veren kişide gruba bildirdim dönecekler dedi hala cevap yok gerçekten daha acil bir durum olsa ne olacak merak ediyorum

30 Nisan 2024 15:26 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba, Abdulkadir Ö. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

Abdulkadir
30 Nisan 2024 15:49

Özellikle Begüm hanıma teşekkür ediyorum

30 Nisan 2024 15:50

Merhaba, Abdulkadir Ö. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

30 Nisan 2024 16:11

Merhaba, Abdulkadir Ö. Konu ile ilgili Yetkili Servisimizden ulaşmaya çalışmışlar. Ulaşamazsanız ister buradan isterseniz bizimle tekrar iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

15 Mayıs 2024 12:26

Merhaba, Abdulkadir Ö. Sorununuzu olumlu olarak çözdüğümüze çok mutluyuz. Aracınızla güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimi dileriz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

15 Ağustos 2024 13:40

Merhabalar benimde sizin başınıza gelen yedek anahtar kaybı başıma geldi. Siz servise orijinalinden kopyalattiniz mi? Yoksa tekrar anahtar tanıtıp kodlatip 2 adet yenisini mi verdiler. Sistem nasıl ilerliyor. Kaskodan mi yaptırdınız nakit mi? Bir hafta oldu hala anahtar arıyorum (Tiggo7)

12 Haziran 2024 23:34

Abdulkadir Bey sorunu nasıl çözdünüz? Hangi bayi ile iletişime geçtiniz? Yeni anahtar için ne kadar ücret alındı? Bende de aynı sorun oldu

Yeni Araçta Bitmeyen İmmobilizer Sorunu Ve İkame Araç Eksikliği

4 Aralık 2024 17:2118.504

Merhaba, 2023 model TİGOPRO7 araç sahibiyim. Aracı Ankara Tan Oto'dan aldım. Yaklaşık 15 gün önce aracı otoparka park et...

1 Destek1 Yorum

Chery Tiggo 7 Pro Amortisör Sorunu Ve Garanti Hayal Kırıklığı!

9 Nisan 2025 14:3312.324

24.06.2024 tarihinde Ankara Chery Tan Oto yetkili satıcısından aldığım Chery Tiggo 7 Pro aracımın arka kısmından gelen t...

1 Destek

Özgür
Chery Türkiye Ve Kıyı Otomotiv Servis Sorumsuzluğu

Chery Türkiye VeKıyı Otomotiv Servis Sorumsuzluğu

Fatih
Chery Tiggo 7 Koltuktan Gelen Ses!

Chery Tiggo 7Koltuktan Gelen Ses!

Fikri

Öne ÇıkanKonular