Abdulkadir sonuçtan çok memnun

Chery E Yedek Anahtar İçin Bile Ulaşamıyoruz

30 Nisan 2024 15:25

Tiggo 7 Pro aracım var. Anahtarı kaybettim yedek anahtarla kullanıyorum. Yeni anahtar yapımı hakkında bilgi almak için Ankara'da bayilerin ikisi de 2 gündür iletişime geçmeye çalışıyorum. (Mengerler ve Tan Oto) Çoğu numara telefonlara cevap vermiyor cevap veren kişide gruba bildirdim dönecekler dedi hala cevap yok gerçekten daha acil bir durum olsa ne olacak merak ediyorum

30 Nisan 2024 15:26 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba, Abdulkadir Ö. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

30 Nisan 2024 15:49

Özellikle Begüm hanıma teşekkür ediyorum

30 Nisan 2024 15:50

Merhaba, Abdulkadir Ö. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

30 Nisan 2024 16:11

Merhaba, Abdulkadir Ö. Konu ile ilgili Yetkili Servisimizden ulaşmaya çalışmışlar. Ulaşamazsanız ister buradan isterseniz bizimle tekrar iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

15 Mayıs 2024 12:26

Merhaba, Abdulkadir Ö. Sorununuzu olumlu olarak çözdüğümüze çok mutluyuz. Aracınızla güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimi dileriz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

Bayram
Bayram

Merhabalar benimde sizin başınıza gelen yedek anahtar kaybı başıma geldi. Siz servise orijinalinden kopyalattiniz mi? Yoksa tekrar anahtar tanıtıp kodlatip 2 adet yenisini mi verdiler. Sistem nasıl ilerliyor. Kaskodan mi yaptırdınız nakit mi? Bir hafta oldu hala anahtar arıyorum (Tiggo7)

Onur
Onur

Abdulkadir Bey sorunu nasıl çözdünüz? Hangi bayi ile iletişime geçtiniz? Yeni anahtar için ne kadar ücret alındı? Bende de aynı sorun oldu

Abdulkadir

Zorlayarak çözüm oldu bayiler hem yoğun hem de telefonla ulaşamamak yerine giderek oturup beklemek çözüm oluyor. Piyasada yan sanayi ya da orijinal 2500-20 bin aralığında fiyatlar vardı güvenemedim Tan Oto servisinde 5500₺ ye yaptırdım

Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Araçta Bitmeyen İmmobilizer Sorunu Ve İkame Araç Eksikliği

Özlem
04 Aralık 2024 17:21
yeni-aracta-bitmeyen-immobilizer-sorunu-ve-ikame-arac-eksikligi-2.odt
yeni-aracta-bitmeyen-immobilizer-sorunu-ve-ikame-arac-eksikligi-1.odt
Ersin sonuçtan hiç memnun değil

Chery Tiggo 7 Pro Amortisör Sorunu Ve Garanti Hayal Kırıklığı!

Ersin
09 Nisan 2025 14:33