Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Araçta Bitmeyen İmmobilizer Sorunu Ve İkame Araç Eksikliği

Özlem
04 Aralık 2024 17:21

Merhaba, 2023 model TİGOPRO7 araç sahibiyim. Aracı Ankara Tan Oto'dan aldım. Yaklaşık 15 gün önce aracı otoparka park ettim, geri döndüğümde çalışmıyordu. Kapılar ve multimedya çalışıyor ancak 'araç akıllı anahtar yakınlarda değil' uyarısı veriyordu. Yol yardımı aradım, gelen yetkili aracın herhangi bir arıza kaydı göstermediğini, servise çekilmesi gerektiğini söyledi. Araç çekici ile İstanbul Aldatmaz Otomotiv'e götürüldü. Ertesi gün servise gittiğimde aracın immobilizer arızası olduğunu, parça isteyeceklerini ve parçanın 7 gün sonra geleceğini söylediler. İşim ve evim arasında toplu taşıma olmadığını, bu yüzden arıza halledilinceye kadar ikame araç istediğimi söyledim. Bana, 10 iş gününü geçmeyen arızalarda ikame araç veremediklerini söylediler. Bir hafta boyunca işe taksi ile gitmek zorunda kaldım. Aracın teslim günü geldiğinde, aracın parçasını değiştirdiklerini fakat arızanın geçmediğini, aracın yedek anahtarını istediklerini, onu okutup çalıştırabileceklerini söylediler. Bunu neden daha önce söylemediklerini sorduğumda, arızanın immobilizer ile ilgili olduğunu düşündüklerini, ancak olmayınca bir de bunu deneyeceklerini söylediler. Yedek anahtarı verdim. Bir sonraki gün aracı teslim ettiler ve aracı bu yedek anahtar ile kullanmamı, bir hafta zarfında problem yaşamayacak olursam kendilerini bilgilendirmemi, ana anahtarın değişmesi için sipariş vereceklerini söylediler. Aracı teslim aldım, 1 hafta kullandım. Araç geçen pazar günü trafikteyken aynı arıza uyarısı ile yine çalışmadı. Trafik tıkandı, araç çalışmıyor. Yol yardımı ararken bir taraftan çalıştırmaya çalışıyorum. İçinde olduğum durumu tahmin ediyorsunuzdur: İstanbul trafiği, çalışmayan araç... Bir şekilde araç çalıştı, çok şükür eve döndüm. Arada başka sıkıntılar da yaşandı fakat şimdiden yeterince uzun oldu, o yüzden onlardan bahsetmeyeceğim. Pazartesi arabam servise çekildi, teknik servis çağırdıklarını, salı günü onların servise geleceğini ve aracı inceleyeceklerini söylediler. Bugün öğlene kadar (çarşamba) tarafıma hiçbir bilgilendirme yapılmadı. Servisi aradığımda, teknik servisin arızanın ne olduğunu bulamadığını ve bu yüzden tarafıma dönmediklerini söylediler. Peki bu durumda ne olacak? Teknik servisiniz de sorunu bilmeyecekse, o zaman kim bilecek? Çözmeyi söylemiyorum bile, sorum cevapsız. Peki, aracın arızası tespit edilip çözülünceye kadar tarafıma ikame araç vererek mağduriyetimi hafifletin dediğimde, cevap: elimizde ikame araç yok.

yeni-aracta-bitmeyen-immobilizer-sorunu-ve-ikame-arac-eksikligi-2.odt
yeni-aracta-bitmeyen-immobilizer-sorunu-ve-ikame-arac-eksikligi-1.odt
04 Aralık 2024 17:25 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Merhaba, Özlem A. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

04 Aralık 2024 17:36

Merhaba, Özlem A. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

30 Aralık 2024 16:44

Merhaba Özlem A. Şikayetinizin çözüm süreci teyidi için sizleri aradık ancak ulaşamadık. Sorununuzun devam etmesi halinde dilerseniz destek olabilmemiz için tarafımıza ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

02 Ocak 2025 15:06

Savaş
Savaş

Sonuç olarak nasıl halledildi bilgi alabilir miyim aynı durum bende de var araç çalışmıyor

Onur sonuçtan memnun

Chery Omada5'te Emniyet Kemeri Sorunu Ve Güvenlik Endişesi

Onur
26 Kasım 2024 23:05
"Şikayet yayınlandıktan sonra Chery Genel Merkezden arandım ve çok kibar bir şekilde ilgilenildi. Yaklaşık 2 saat sonrada Tan Oto müşteri ilişkileri arayarak durum hakkında bilgi verildi. 10 gün içerisinde arızalı kemer temin edilerek garanti kapsamında değiştirildi. Sorun olması önemli değil, çözüm odaklı yaklaşımı için Chery teşekkür ederim."

29 Nisan 2024 10:34
Emre sonuçtan memnun