Erdoğan sonuçtan çok memnun

Chery Bir Promosyon Hediye Veriliyorsa Tüm Müşterilere Verilmeli

20 Eylül 2024 11:52

Merhabalar Aracımı Mayıs sonunda Chery Erc İzmir bayisinden satın aldım. Araç çok güzel memnunum ancak bir çok müşteriye hediye edilen kırmızı kutu bana verilmedi. Bir promosyon hediye veriliyorsa tüm müşterilere verilmeli araç sayısı kadar bayilere eşit dağıtım yapılmalı. Amaç hediyenin maddi değeri değil, bütün müşterilere standart bir yaklaşım olması. Bu konuda bir destek vereceğinizi umuyorum

20 Eylül 2024 12:43 (Şikayetten 50 dakika sonra)

Merhaba, Erdoğan D. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

20 Eylül 2024 13:44

Merhaba, Erdoğan D. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

14 Ekim 2024 16:14

Merhaba, Erdoğan D. Sorununuzu olumlu olarak çözdüğümüze çok mutluyuz. Aracınızla güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimi dileriz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

14 Ekim 2024 18:59

Şikayetime saatler içerisinde dönüş sağlandı, müşteri hizmetleri bana bayiyi yönlendirip adresime kargoyu yolladılar, hediye paketi heybetli görünmesine rağmen boş olsa da, bütün müşterilere verilmesi gereken bir hediyenin şikayete konu olmaması gerekirdi. Umarım müşteri hizmetleri bu olumlu, müşteri memnuniyeti odaklı tutumunu, diğer sorunlarda da sürdürür, teşekkür ederim.

15 Ekim 2024 08:59

Merhaba Erdoğan D. Geri Bildiriminiz için, içtenlikle teşekkür ederiz. Önerilerinize dayanarak genel kullanıcı deneyimini geliştirecek değişiklikler üzerinde çalışmalarımıza devam ediyor olacağız. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİE

Serpil sonuçtan çok memnun

Chery Promosyon Hediye Talebi

Serpil
20 Eylül 2024 14:35
"Hızlı geri dönüşünüz ve çözüm odaklı yaklaşımınız için teşekkür ederim."
Chery Promosyon Hediye Talebi
Abbas sonuçtan çok memnun

Abbas
24 Temmuz 2024 20:42
"Teşekkürler hızlı geribildrim için"
Uğur sonuçtan çok memnun

Hediye Kutusu Eksikliği: Bayiler Arası Eşitsizlik

Uğur
07 Ekim 2024 20:56
Serkan sonuçtan çok memnun

Chery Aynı Araca Farklı Hediye Uygulaması Müşteriyi Üzüyor

Serkan
24 Ekim 2025 18:05
"Chery Türkiye hızlı bir şekilde benimle iletişime geçti ilgilendiler hemen sonrasında bayi tarafından arandım ve sorun çözüldü daha önce de 5000 bakımı için randevudan dolayı farklı bir bayi ile iletişim sıkıntısı yaşamıştım fakat Chery merkezi haberdar ettim ve anında ilgilenip sorunumu çözdüler"
Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Bülent
16 Temmuz 2024 15:01