Chery Arka Stop Solması

17 Eylül 2024 22:273.629
Dogan'ın Teşekkür Mesajı
Teşekkür

2024 model Chery Avantgarde aracımın arka stop lambalarının ikisi de solmuş durumda. Kırmızı olması gereken stop solmuş, pembemsi bir ton almış durumda. Bu durumdan çok rahatsızım. Gereğinin yapılmasını rica ediyorum. Aracım 3 bin km daha sıfır ayarında, arka stopların solması beni üzdü.

23 Kasım 2024 18:16

Chery tiggo 8 Pro aracımı sıfır aldıktan 2 ay sonra arka stopta solma meydana geldi bayi ye iletim sorunu yardımcı olacaklarını söylediler kayıt açtılar ve biz 11.09.2024 kayıt açtık stop değişimi için ama Mersin gürsoy bayiden hiçbir şekilde bugüne kadar arayan olmadı değişimde olmadı hala parça geleceklerini söylüyorlar yani cheri gerçekten beni mağdur etti bu konuda daha büyük bir sorun olsa aylarca beklemek zorunda kalacağız parça sorunu yaşanıyor ve ben bu durumdan hiç memnun. Değilim

18 Eylül 2024 10:43 (Şikayetten 12 saat sonra)

Merhaba, Doğan G. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

18 Eylül 2024 11:41

Arka stop solması

18 Eylül 2024 11:48

Merhaba Doğan G. İletiniz tarafımıza ulaşmıştır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

19 Eylül 2024 14:16
Eki aç

Resimleri çektim araç arka stop lambaları solmuş durumda her iki stoplarda bembemsi bir ton almış normale kırmızı renk te olması gerek

7 Ekim 2024 12:05

Mersin gürsoy bayi den arandım bugün arka stoplarım da sola vardı kayıt açmıştık değişim için sonuç olumsuz geldi denildi değişim olmayacak dendi başka bayiler değişim yapıyor bu bayi neden red veriyor aynı sorun başka bayide çözülüyor bizi ne den mağdur ediyorsunuz lütfen sorunumun giderilmesini istiyorum 2.3 ayda arabanın arka stop lambası solarmı ya mağduriyetimin giderilmesini istiyorum

7 Ekim 2024 12:30

Merhaba, Doğan G. Şikayetiniz yetkili birimlerimiz tarafından incelenmeye devam etmektedir. Süreç sonuçlandığında size geri dönüşte bulunacağız. İyi Günler. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

21 Ekim 2024 17:50

Merhaba Doğan G. Şikayetinizin çözüm süreci teyidi için sizleri aradık ancak ulaşamadık. Sorununuzun devam etmesi halinde dilerseniz destek olabilmemiz için tarafımıza ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

9 Aralık 2024 13:38

Merhaba Dogan G. Şikayetinizin çözüm süreci teyidi için sizleri aradık ancak ulaşamadık. Sorununuzun devam etmesi halinde dilerseniz destek olabilmemiz için tarafımıza ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

19 Aralık 2024 12:00

Teşekkür

19 Aralık 2024 12:03

Merhaba, Dogan G. Sorununuzu olumlu olarak çözdüğümüze çok mutluyuz. Aracınızla güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimi dileriz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

Chery Tiggo 8'in Arka Stop Lambalarında Durduk Yere Pembeleşme Sorunu

2 Ekim 2024 20:104.691

"Markaya teşekkür ederim aracı sahiplendiği için"

1 Yorum

20 Eylül 2024 10:0613.920

Chery Tiggo 8 Pro Arka Stop Kronik hatası Aracı Chery mengerler Ankara bayisinden aldım. Arka stoplarda çatlaklar ve ren...

1 Destek

Chery Tiggo 8 Pro Max'te Stop Lambası Renk Sorunu

23 Kasım 2024 21:2738.520

21.8.2024 tarihinde Chery Tiggo 8 Pro max aldım. Alalı 3 ay oldu. Bagaj lambası kırmızı Sağ ve sol stoplar pembe rengine...

Chery Tiggo 8 Pro Max'te Stop Lambası Renk Sorunu

Özgür
Chery Türkiye Ve Kıyı Otomotiv Servis Sorumsuzluğu

Chery Türkiye VeKıyı Otomotiv Servis Sorumsuzluğu

Fatih
Chery Tiggo 7 Koltuktan Gelen Ses!

Chery Tiggo 7Koltuktan Gelen Ses!

Fikri
Chery Aracımda Klimam Çalışmıyor!

Chery AracımdaKlimam Çalışmıyor!

Ali