Cevahir sonuçtan hiç memnun değil

Chery Arıza Lambaları Devre Dışı Kalıyor

Chery Arıza Lambaları Devre Dışı Kalıyor
20 Mayıs 2024 19:50

Bursa Çekirge bayisinden aldığım Tiggo 8 Pro aracımın tespitlerime göre sıcak havada dışarıda kaldığı zaman bütün arıza lambaları sarı renk olarak yanıyor; yani hepsi devre dışı kalıyor. Ne kadar 0 (224) 247 18 00 numaralı servisi arasam da ulaşamadım. Bu konuda yardım istiyorum. Adım Cevahir Ç*****, araç kızım Ceren Ç*****'ın üzerine engelli aracı olarak kayıtlıdır. Lütfen yardımcı olun, telefon numaram: 0532********52.

21 Mayıs 2024 11:21 (Şikayetten 15 saat sonra)

Merhaba, Cevahir Ç. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

21 Mayıs 2024 11:22

Merhaba, Cevahir Ç. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

30 Mayıs 2024 18:15

Kaç gün oldu hala bir tespit sağlanmadı. Chrey pişmanlık desem yeridir. Araç değişim talep ediyorum buradan yetkililere bildiriyorum lütfen yardımcı olun yoksa hukuki yollara başvuracağım

Yeldar
Yeldar

Arıza ışıkları sadece sürüş asistanları için yanıyor. Ön kamerayı kontrol ettiniz mi? Ya da radarı? Bunlar kirli olduğunda sürüş asistanları devre dışı kalıyor. Lane departure warning, lane keeping assist ve emergency corrective steering arka radar sensörlerini kullanıyor. Tamponun ortalarında sağ ve sol kısımda bu radarlar. Bunları kontrol ederseniz çözülebilir. Bazen ön kameraya ya da ön cama parlak güneş ışığı vurduğunda aynı şekilde sürüş asistanları devre dışı kalabiliyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir

Yavuz sonuçtan memnun

Chery Tiggo 8 Arıza Lambaları

Yavuz
17 Ocak 2024 12:25
"Sorunumu buraya bildirdikten sonra benimle iletişim kuran müşteri hizmetleri, oflazlar servis elemanları ve Murat Koruklu beye ilgilerinden dolayı teşekkür ederim"
Chery Tiggo 8 Arıza Lambaları