Chery Araç Tamir Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Eksiklikler

Chery Araç Tamir Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Eksiklikler
Oğuzhan
27 Ağustos 2024 17:09

K*** Plaza Chery bayisinden araç aldım. Araç ile 4. gününde kazaya karıştık. Kaza gerçekleştiğinde Chery K*** Plaza'yı aradığımızda bize aracı Toyota şubelerine getirmemizi, hasar onarımını orada yaptıklarını söylediler. Biz de aracı oraya götürdük. 55 günün sonunda 'Aracınız hazır, gelip alabilirsiniz' dediler. Kazada ön kaput ve ön sol kapı değişmesi gerekiyordu. Aracı almaya gittiğimizde taktıkları sıfır kaputun yamuk olduğunu ve köşelerinde boyanın attığını gördük. Kendilerine durumu ilettik, 'Aracı bırakın düzeltelim' dediler ve araç 10 gün daha serviste kaldı. Daha sonra aracı teslim almaya gittiğimizde bu sefer de aracın ön camının çatlak olduğunu gördük. Bunu da kendilerine söyledik. 'Kusura bakmayın, olabiliyor. Biz camı değiştireceğiz' dediler ve araç 10 gün daha cam için serviste kaldı. Bu işlemlerin hepsi Toyota K*** Plaza'da gerçekleşti. Sonrasında aracı aldık, 5-6 gün sonra araç yolda kendini kilitledi. Servisi aradığımızda konum isteyip bu sefer Chery yol yardım geldi. Chery K*** Plaza'dan gelen T***** U*** ve servis müdürü S**** Bey, aracın sigortalarına giden kabloların yanlış bağlandığını tespit ettiler. Ayrıca akü kutup başı yerine takılmış fakat sıkılmamıştı. Bundan dolayı aracın kısa devre yaptığını söylediler. Aracı orada onardıklarını söyleyip herhangi bir problem kalmadığını söylediler. Fakat o günden sonra, yine yaklaşık 1 hafta bile sürmeden araç tekrardan radar hatası, hız sabitleyici hatası ve koltuk soğutma arızası verdi. Bu olanların hepsinden şirket sahibi M***** K***'nın bizzat haberi vardır. Kendilerine aracı hatalı topladıkları için aracın yenisi ile değiştirmelerini istedim. Fakat kabul etmediler. Hatta kendilerine 'Benim aracım avangarde paket, gerekirse boş paket verin' diye teklifte bulunmama rağmen cevap alamadım. Buradan Toyota Plaza'nın yaptığı bu durumu herkes görsün diye bunları paylaşıyorum.

profile profile
11 Ekim 2024 11:05 (Şikayetten 1 ay sonra)

Merhaba, Oğuzhan Ö. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden tarafıma iletmiş olduğunuz bilgiler yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

Şener
Şener

Hakkını hukuk tarafında ara kardeş, bu markadan fayda gelmez.

Chery Tamir Sorunu!

Erkin
19 Aralık 2023 18:36
Chery Tamir Sorunu!
Ferhan sonuçtan hiç memnun değil

Ferhan
12 Şubat 2024 14:40