Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

09 Şubat 2024 22:46

Cherry Tiggo 8 Pro aracımla başıma bir kaza geldi. Aracımla başka bir araca arkadan çarptım ve ardından direğe çarptım; aracımda hasar meydana geldi. Ön hava yastığı açılmamasına rağmen yan hava yastıkları açıldı. Aracımdaki çarpışmayı önleyici sistem çalışmadı ve araç kendinden beklenen faydaları sağlamadı. Zararımın giderilmesini talep ediyorum.

profile profile profile
12 Şubat 2024 17:33 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba,Yusuf Y. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Telefon numaranızı müşteri temsilcisi arkadaşımıza ileterek talebinizi takip edebilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

12 Şubat 2024 22:34

İlettim sonuç bekliyorum inşallah yardımcı olursunuz

14 Şubat 2024 17:56

Chery den hiçbir dönüş olmadı

Yorumlar (13)

Hala adama dönüş yapmamışlar Problem yaşamak isteyen kesinlikle bu Markayı tercih etmeli bana Soran üç alıcıya bu şikayeti göstererek Farklı marka almalarını düşündüğümü belirttim ve öyle yaptılar

Sude

Uzun süredir araştırmasında olduğum beğendiğim alacağım cherry beni şu an hayal kırıklığına uğrattı bu denli ve kendini geliştirmeye odaklanmış bir markanın bu şekilde yüz kızartıcı bir olay yapması çok üzücü daha farklı araç marka gruplarına karşı araştırma yapıp alacağım.

Yılmaz

Alırken aklın neredeydi dostum :)

Piyasaya ilk çıktığından beri zaten hava yastığı problemi gündemde idi sanırım çoğu kaza yapan Chery hava yastığı açmıyor bende düşünüyordum aracımı satıp Chery almayı ancak bu tür olayları gördükçe kendini ispatlamış markalardan şaşmamanın ne kadar doğru olduğunu anlamış oldum umarım sağlığınızda birler yoktur çok geçmiş olsun

Yusuf

Teşekkür ederim düşünceniz için Allah'a şükür herhangi bir problememim yok

Ahmet

Chery gibi bir aracın hava yastığının açılmaması çok yazzik gerçi bu arabaların mekanizma hatalarıda var Umarım tez zamandasorunleriniz çözer

Yunus

Chery gibi bir markanın hava yastığı açmaması şaka gibi. Umarım marka zararını karşılar.

Geçmiş olsun

Abdulsamet

İnsan hayatı bu kadar ucuz olamamalı daha kötü bir kaza geçirseydiniz kim bilir sonuçları ne olurdu

Nurettin

Cherry güncel suv piyasasında Türkiye gibi bir pazarda bu denli talep almışken böyle yorumlar görmek gerçekten marka için bir ön yargı oluşturuyor. Satılan üründe çarpışma önleyici ve benzeri özelliklerle pazara lanse edilmiş ve araçlarında dolulukla ön plana çıkmış bir markanın ürünlerinde beklenilen sonuçların alınamaması gerçekten büyük bir hayal kırıklığı umarım en kısa sürede düzeltilir.

Hava yastığının açılmaması büyük tehlike oluşturmuş geçmiş olsun aracın hatalı olmasına rağmen markanın ilgisiz ve yardımcı olmaması çok yanlış umarım bir an önce yardımcı olurlar

Tahir

Cherry gibi yeni çıkıp hızla büyümeye giden bir markanın bu kadar çok olumsuz ve ilgisiz yorum olması markayı tercih etmemem konusunda büyük bir etken oluşturdu

Hiranur

Bende almayı düşünüyordum, ve bu ara ciddi ciddi incelemeye başlamıştım, ama bu olaydan sonra vazgeçtim, Mercedes-Benz e devam ke.

Chery Tiggo 8 Pro Airbag Açılmadı

Çağan
18 Eylül 01:49
Ciddi Kazada Airbagler Açılmadı Ailem Tehlikedeydi
ciddi-kazada-airbagler-acilmadi-ailem-tehlikedeydi-1.jpg
Taha sonuçtan hiç memnun değil

Taha
07 Ağustos 00:56