Yaren sonuçtan çok memnun

Cherry Tigo 8 Ekran Donma Sorunu Ve Servis İlgisizliği

17 Aralık 2024 17:04
Yaren'in Teşekkür Mesajı
“Güncelleme yapıldı sorun giderildi teşekkürler.”

2024 Haziran ayında aldığım Cherry Tigo 8 Avangart aracımın ekranı sürekli donmakta. Bu nedenle iki kez Kayseri İnciroğlu Cherry servisine götürdüm. Aracım her seferinde 24 saatten fazla serviste kaldı. Güncelleme yapıldığı söylendi fakat durum daha da kötüleşti. Üçüncü kez götürdüğümde Cherry merkezi ile görüşüp size dönüş yapacağız diyerek başlarından savdılar. Bir ay oldu, arayan soran yok.

17 Aralık 2024 17:56 (Şikayetten 51 dakika sonra)

Merhaba, Yaren L. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

17 Aralık 2024 17:58

Merhaba, Yaren L. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

22 Aralık 2024 23:15

Şikayetim oluşturduğum gün Kayseri incar Chery servisi tarafından arandım. Şu anda yapacak hiçbir şeylerinin olmadığını yeni güncelleme beklediklerini yeni güncellemenin gelmediğini gelince beni arayacaklarını söylediler. Tabi yersen. Daha önce aracımı iki 2 kez ekran donması lçln servisi aldılar güncelleme yaptıklarını söylediler. Şimdi de güncelleme yazılımının elinde ellerinde olmadığını geleceğini söylüyorlar kendileriyle çelişiyorlar. 2 yıldır satılan aracın güncellemesi yokmuş

21 Ocak 14:10

Merhaba Yaren L. Şikayetinizin çözüm süreci teyidi için sizleri aradık ancak ulaşamadık. Sorununuzun devam etmesi halinde dilerseniz 0850 480 74 72 numaralı hattımızdan destek olabilmemiz için tarafımıza ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

24 Mart 08:07

Güncelleme yapıldı sorun giderildi teşekkürler.

24 Mart 09:34

Merhaba, Yaren L. Sorununuzu olumlu olarak çözdüğümüze çok mutluyuz. Aracınızla güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimi dileriz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

İbrahim sonuçtan çok memnun

Cherry Tiggo 8 Pro Ekran Sorunu

İbrahim
06 Temmuz 2024 00:25
"Bugün Kayseri İncar serviste aracımın DVD beyni değişti. Sorun inşallah çözüldü artık. Pınar hanım ve Mustafa beye teşekkür ederim."
Selçuk sonuçtan çok memnun

Chery Tiggo 8 Pro'da Sürekli Ekran Donması Sorunu

Selçuk
14 Aralık 2024 00:19
"06.01.2025 tarihinde Tepretoğulları servisinde yazılım güncellemesi yapıldı. 3 gündür hiç donma olmadı. Sanırım düzeldi artık çünkü günlük mutlaka donma yapıyordu. Şimdi ağzımızın tadıyla sürebiliriz aracımızı. Teşekkürler..."
Şener sonuçtan hiç memnun değil

Şener
10 Eylül 2024 15:16