Oğulcan sonuçtan hiç memnun değil

Chekici.com Hasara Yol Açtı Mağdur Edildik

04 Mart 2023 12:21

Chekici.com aracılığı ile İstanbul'dan Ankara'ya BMW marka aracımı çektirdim. Çekiciyi kullanan arkadaş aracı indirirken çok büyük bir hasara yol açtı. Benim aracımı çekicinin üzerinden indirirken, aracın kapısı açılmış ve yan tarafta duran park halinde ki aracın çamurluğuna girmiş. Benim kapım çamurluğa kadar açılmış. Karşı tarafın masraflarını bizzat karşıladım kendim. Çekici arkadaşla irtibata geçerek tatlı bir dille uzlaşmaya çalıştım. Kendisi bu aralar sıkışık olduğunu kesin olarak masraflarımızı karşılayacağını söyledi.

2 hafta sonra bizi her yerden engelledi. Chekici.com'a durumu bildirmek zorunda kaldık ve sözde kurumsal olduğunu iddia eden şahıslar yapacak bir şey olmadığını, masrafların karşılanmayacağını, zaman aşımına uğradığı tabiriyle hiçbir şey yapamayacaklarını söylediler. Hasan veren çekiciler de bunların çalışma sistemini anlamış zaten. Bizim iyi niyetimizi kullanarak süre kazandılar. Hukuksal işlemleri başlattım. Hem aracımı çeken şahısı ve hem bu sözde kurumsal olan firmaya tazminat davası açıyorum. İyi ki hukuk okumuşum :)

15 Mayıs 2023 12:13 (Şikayetten 2 ay sonra)
15 Mayıs 2023 12:17

Kendi usullerimizle paramızı aldık:) sizin hiçbir ise yaramadığınızı da tüm forumlarda, sosyal medyada paylaştım yaptık. Konuyu görüp size iş yaptırmamaları yetti bana. Boş insanlar sizi