CFMOTO Cf Motor Malının Arkasında Durmuyor Servisi Çin Malı Yağ Kullanıyor

Doğan
25 Haziran 2024 17:24

Sıfır aldığım CFMOTO 650 NK motorum şu anda 10.870 km’de olmasına rağmen, her bakımımı Karasu’da bulunan K**** K****’da, Karasu servisinde tüm bakımlarımı tam zamanında ve eksiksiz bir şekilde yaptırdım. Ayrıca, ilave olarak daha kısa kilometrede ara bakım yapmama rağmen, motoruma Çin malı yağ koyuldu. Koyulan yağdan kaynaklı olarak, her yağ değişiminde 2000 km’de motor her seferinde eksik yağ çıktı. Bu durumu bakım formlarında fabrikaya belirttim ve en sonunda motoru sabah çalıştırdığımda olduğu yerde ses yapıp istop etti. Aynı servise yine götürdüm, motoru sökmediler. 24 gün boyunca motorumu sökmediler ve beni beklettiler. Dava açacağımı söyledim, motorumu sökmeden fabrikaya parça isteğinde bulundular. Motorun arızasını görmeden nasıl parça istiyorlar, nasıl arıza tespiti yapıyorlar? Fabrikaya ne dedilerse fabrika garantiye sokmadı, motor serviste sökük duruyor. Bana 50.000-60.000 TL masraf çıkardılar. Bu CFMOTO 10.000 km’de çöp mü oluyor? Servis motora bakım yapmasını bilmiyor, yanlış yağ koyuyor. Burada kullanıcının suçu ne? Buradan fabrika satış sonrasına sesleniyorum: Servisiniz motora yanlış yağ koyuyor. Markası bile belli olmayan yağ kullanıyorlar. Motorumu şu an söktüler ve motor 49 gündür serviste. Dava edeceğim ve sonuna kadar peşindeyim. Yetkililer bana ulaşmazsa motoru satacağım ve bu işi sonuna kadar kovalayacağım.

25 Haziran 2024 17:45 (Şikayetten 21 dakika sonra)

Ferhat
Ferhat

Nk650 ile abim kaza yaptı 4 aydır alt karter bulamıyorum depo bulamıyorum ön jant yok bir türlü gezmediğim servis kalmadı hiçbir parçası yok

Kadir
17 Temmuz 2023 14:23
Sema sonuçtan hiç memnun değil

CFMOTO 250 NK'da Kronik Arızalar Ve Yetersiz Müşteri Desteği

03 Mayıs 2025 02:38