Murat sonuçtan hiç memnun değil

Ceva Pişmanlıktır, Hasarlı Ve Geç Geleceğinden Eminim

Ceva Pişmanlıktır, Hasarlı Ve Geç Geleceğinden Eminim
25 Mart 2024 09:53

22sinde ürün kendilerine gelmiş. 27 sinde teslim edeceklermiş. Aramız 10km. Şaka gibi. Hayatımda gördüğüm en kötü kargo ve lojistik firması.
Firmaya bilgi verdim. Ürünü iade edeceğim. Böyle iş olmaz!

Birazdan Türkiye Rekabet Kurumu, CİMER ve Ulaştırma Bakanlığına’da bu konuyu ileteceğim.
İnsanları mağdur etmeleri doğru değil.
Yapamıyorsanız yapmayın, firmalar da sizle çalışmasın!

Ürünün teslimat süresi çok uzun. Ceva çok kötü bir firmaymış. Edremit’e (ilçeye) kargo gelmiş. 5 gün sonra teslim edeceklermiş. Çağrı merkezini aradım, hiç yardımcı olmadıkları gibi beklemeniz gerekiyor gibi zorlayan tavırları mevcut. İnternetten şikayetlerine baktım. Memnun olan yok. Aynı gün başka firmadan ürün aldım, Borusan hemen teslim etti. Ceva hüsran ve sorun demek. Ürünün sağlam gelme ihtimalini bile düşünemeyeceğim kadar kötü bir firma olduğunu anladım. Üzgünüm, Çalıştığınız firma sizin kalitenizi yansıtmadıkça müşterileriniz memnun olmaz. O nedenle hasarlı ürün 5 gün sonra geleceğine başka yerden ürün almayı daha doğru buluyorum. Ceva lojistiğin bu ürünü teslim edeceğini de düşünmüyorum. O nedenle teslim edilmemiş ürünün iadesini yapmak için firma ile görüşüyorum.

25 Mart 2024 10:26 (Şikayetten 32 dakika sonra)
25 Mart 2024 10:34

Ceva Edremit yazın bir kontrol edin interneti. Kaç Kişi sizden şikayetçi görürsünüz.

25 Mart 2024 10:35

Ürünü iade edin. O ürünü istemiyorum.

26 Mart 2024 13:33

Değerli Müşterimiz, Ürünleriniz yarın teslim edilecektir. Saygılarımızla, CEVA Lojistik

26 Mart 2024 15:09

Amerika'dan 3 günde, Çin'den 4 günde geliyor. Siz aynı ilde 5 gündür teslim edemiyorsunuz. Bundan sonra Ceva adını görünce, firmadan alışveriş yapmayacağımı bana öğrettiniz.

27 Mart 2024 16:56

Değerli Müşterimiz, Ürünleriniz teslim edilmiştir, iyi günlerde kullanmanızı temenni ederiz. Saygılarımızla, CEVA Lojistik

27 Mart 2024 17:07

Sürece katkınız olmadı. Süre konusunda halen daha sorunlu bir firmasınız. Ama Edremit şubesindeki arkadaşlar ürünü sağlam ve sorunsuz teslim ettiler. Teşekkürler

Onur sonuçtan hiç memnun değil

15 Ocak 2024 00:21
Emine sonuçtan hiç memnun değil

11 Ocak 2024 14:35
Ceva Ve Yaşattığı Rezil Durum

27 Mart 2024 10:43
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

19 Şubat 2024 13:11
Okan sonuçtan hiç memnun değil

23 Haziran 2023 12:03