Sena sonuçtan çok memnun

CEVA Logistics Teslimat Süresi Gecikmesi

26 Nisan 2024 07:40

25.04.2024 tarihinde, aldığım ürün kargoya teslim edilmiş fakat tahmini teslim tarihini 08.05.2024 olarak gösteriyor. Üstelik çıkış şubesi İstanbul Anadolu varış şubesi Trakya. İstanbul'dan Çorlu'ya yaklaşık 3 saatlik bir mesafe için 13 gün bekletmek mantıklı gelmiyor. Kabalaşmak istemem ama bu iki şube arasını yürüyerek gelinse yine bu kadar uzun sürmeyecek. Diğer firmalar ülkenin diğer ucundan verilen kargoyu 2 günde teslim edebiliyorken özellikle bu kadar kısa mesafede neden iki hafta gibi bir süre bekletildiğimi merak ediyorum. Dönüşleriniz için şimdiden teşekkürler.

26 Nisan 2024 09:21 (Şikayetten 1 saat sonra)
29 Nisan 2024 09:04

Değerli Müşterimiz, Ürünleriniz bugün dağıtım birimine iniş almıştır. İlk planlama ile tarafınıza teslimi yönünde aksiyon alınacaktır. Teslimattan önce tarafınıza bilgi dönüşü sağlayacağız. Saygılarımızla, CEVA Lojistik

30 Nisan 2024 09:03

Değerli Müşterimiz, Ürünleriniz teslim edilmiştir, iyi günlerde kullanmanızı temenni ederiz. Saygılarımızla, CEVA Lojistik

Sena
Sena
30 Nisan 2024 11:53

Ürünüm dün sıkıntısız bir şekilde teslim edildi. Trendyol kargo takip bölümünde uzak bir tarih gösterince buraya yazmak istedim ama hata yapmışım önce şirket ile iletişime geçmeliydim. İlginiz ve hizmetiniz için teşekkür ederim. İyi günler

Ali sonuçtan hiç memnun değil

05 Haziran 2024 01:21
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

19 Kasım 2024 07:30
Bilal sonuçtan hiç memnun değil

26 Şubat 2024 00:57
CEVA Logistics Alt Tarafı Bir Televizyon
Erdemli sonuçtan çok memnun

03 Mayıs 2024 11:22
"Şikayetimi çözdüğünüx için teşekkür ederim"