Çetaş Otomotiv Bayrampaşa Citroen Satış Danışmanı Tavrı

21 Ocak 2024 23:11

20 Ocak 2023 Cumartesi günü Çetaş İstanbul Bayrampaşa şubesine araç satın alma öncesinde bilgi edinmek ve varsa bayi kampanyalarını değerlendirmek amacıyla ziyaret ettim. Citroen markasını düşünmememe rağmen, C3 Aircross modelinin 'kampanyalı araç' olarak işaretlenmiş olması dikkatimi çekti. İsmini sonradan F**a***olarak öğrendiğim satış danışmanına bilgi almak isteğimi belirterek yanına oturdum.

Satış danışmanının umursamaz tavırları ve ilgisizliği karşısında hayal kırıklığına uğradım. Kulaklıkları takılıyken ve telefonuyla meşgulken benimle yeterince ilgilenip ilgilenmediğini dahi kestiremedim. 'Siz sorun, ben yanıtlayayım' demesine rağmen, aracın özellikleri hakkında yeterli bilgi sahibi olmadığım için ne soracağımı bilemedim. Aklıma gelen birkaç soruyu unutup yeniden sorduğumda ise 'Az önce söylemiştim' şeklinde bir uyarıyla karşılaştım. Bu tavrı karşısında rahatsızlık duydum ve araçla ilgilendiğim halde oradan ayrıldım.

Opel bölümüne geçerek m***a*** ile görüştüm. Enerjik, ilgili ve yardımsever tavrıyla bana Opel modelleri hakkında bilgi verirken, C3 Aircross'taki kampanyayı da anlattı. Ödeme planları ve kredi kampanyaları hakkında bilgi sundu. Herhangi bir soru sormadan gerekli açıklamaları yaptı.

Bayiden ayrılıp aracıma doğru yürürken, m** Bey sayesinde C3 Aircross'u değerlendirmeye karar verdim. F***a** yanına dönerek birkaç soru daha sordum. Ancak yine 'Söylemiştim' diyerek başlayan cümlelerle karşılaştım. Kampanyalı aracın özelliklerini sorduğumda yalnızca 'bunun aynısı' yanıtını aldım ve başka bir açıklama yapmadı. Aracın rengini sorduğumda 'aynısı beyaz' yanıtını verdi ve kredi ödemeleriyle ilgili soruma 'onu siz hesaplıyorsunuz' dedi. Önünde hesap makinesi olmasına rağmen yardımcı olmadı. Bu durum karşısında oldukça sinirlendim ve 't**' ifadesini kullanmasına karşılık, bu kelimeyi kendisine iade ediyorum.

F**a***o günkü çalışma performansından ve genç bir müşteriye karşı sergilediği saygısız tavrından dolayı son derece rahatsız oldum. Bu sebeple bayiden ayrılmak zorunda kaldım.

Çetaş İstanbul Bayrampaşa şubesindeki satış danışmanı m*** Bey'e ilgisi ve yardımları için teşekkür ederim. Ancak F**a**saygısız tavrını kınıyorum ve bu durumun bilgilerinize sunulmasını rica ediyorum.

22 Ocak 2024 10:42 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Mesajınız konu ile ilgili birime iletilmiş olup, değerlendirme sonucu ile ilgili tarafınıza en kısa sürede dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla.

22 Ocak 2024 13:50

Değerli Müşterimiz, Görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Şikayetinizin çözümü sonrasında size memnuniyet anketi gönderilecektir. Ankete olumlu dönüş sağlamanız bizler için önemlidir. Değerlendirmeniz adına bilginize sunarız. Saygılarımızla.

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Çetaş Otomotiv Citroen Çetaş B. Çekmece Ayıplı Mal Sattı, Satış Sonrası Kaale Almıyor

29 Mayıs 2024 20:18

01 Mart 2024 17:48

06 Aralık 2023 11:18
Seda sonuçtan hiç memnun değil

Citroen Ankara Bayisinde Hayal Kırıklığı Ve Mağduriyet

09 Temmuz 23:48