Sefer sonuçtan hiç memnun değil

Cerrahi Grup Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Yapılan İmplantların Ve Diğer İşlemlerin Kırılması Ve Çıkması,

07 Mayıs 2024 14:19

İki sene önce yaptırdığım dokuz adet implant yavaş yavaş dökülmeye başladı. Daha önceden de birçok problem yaşadım; dişlerimde kırılmalar ve çıkmalar oldu. Emeğe ve paraya yazık. Sorumluluğu kabul etmeyip, 'Acaba kemik erimesi var mı sizde?' diye utanmadan cevap veriyorlar. Bu iki sene içerisinde beşinci kez gidişim ve en son kırılan implant için cerrahi işlem gerektiğini ve tedavi için randevu oluşturmamız gerektiğini söylemelerine rağmen kabul etmedim. Bugün itibarıyla iki avukata genel durumu, fotoğrafları ve kayıtları gönderdim. Kısa zamanda bilirkişi raporu verilip dava resmen başlayacaktır. Lütfen bu kurumda herhangi bir işlem yapmayın. Böylesine vurdumduymaz ve duyarsız insanlar var ki, emeğe, sağlığa ve paraya yazık.

Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

Bayrampaşa Üsküplü Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği İşletmenin Gerçek Yüzü

14 Şubat 2024 02:08

Yanlış Ve Yetersiz Diş İmplantı Uygulaması Sonrası Mağduriyet

05 Mayıs 2025 09:43
Yanlış Ve Yetersiz Diş İmplantı Uygulaması Sonrası Mağduriyet
Bircan sonuçtan hiç memnun değil

Clinident İmplant Diş Ağrısı

01 Eylül 2023 09:25