Mersin'de Taşımacılıkta Büyük Hayal Kırıklığı

03 Aralık 2024 11:37

Mersin' de taşımada tercih edilecek en son firma bile değil. Fiyatta ve günde anlaştık. Taşınma günü geldiğinde irtibatta olduğumuz kişi telefonlarımızı açmadı ortağına ulaştık. Arabanın arızalandığını bir sonraki güne taşıma yapabileceklerini söylediler. İlk başta kabul etmeyince bir tanıdığı yönlendireceğiz dediler. Anlaştığımız fiyata ayarladıkları kişi kabul etmemiş ve bizden fark istediler. Taraflarınca mağdur edilen biz olduğumuz için ve ortada anlaşılan bir fiyat olduğu için kabul etmedik ertesi güne taşıyalım o zaman dedik. Bunun üzerine bu sefer de yarında taşıyamayacaklarını vs. Söylediler. Dımdızlak ortada kaldık. Ev taşıma gibi ciddi bir konuda bir insan ancak bu kadar mağdur edilebilir. Resmen anlaştığımız fiyattan caymak için bizi perişan ettiler. Ne yazık ki önden kapora gönderme isteğimize gerek yok demişlerdi o yüzden elimizde bir dekontta yok ama tüm görüşmelerimiz elimizde mevcut hakkımı her yerde arayacağım. Böyle firmaların insanları bu kadar zor durumda bırakmalarına elimden geldiğince müsaade etmeyeceğim.

05 Ağustos 2023 18:17
Roya sonuçtan hiç memnun değil

Evline Nakliyat Mağdur Ediyor!

03 Aralık 2023 14:17
Evline Nakliyat Mağdur Ediyor!

Öncü Nakliyat (Ankara) Özensiz Ev Taşıma Deneyimi

03 Ağustos 2023 11:45