Casper Nirvana Ürünümün Tamiratı Yeterince İyi Yapılmıyor. Sorun Tekrarlıyor.

06 Ağustos 2023 18:53

Ankamall Teknosa Extra'dan Ekim 2021'de Casper Excalibur g770 marka oyun bilgisayarı almıştım. 2023 Mayıs'ta Ekran çerçevesi kendiliğinden ayrıldı ve ekranın ağırlık dengesi bozulduğu için menteşesi de hasar aldı. Sigorta kapsamında aldığım yere götürüp durumu anlattım ve ürünümü servise gönderdiler. Ben herhangi bir şekilde düşürme, darbe olayı yaşamadığım halde açıklamada "Kullanıcının düşürmesi sonucu" gibi bir ifade kullanılmıştır. Yine sorun etmedim bilgisayarımı kullanmaya başladım ve 2 ay sonra (Ağustos 2023) ekranın çerçevesi yine ayrılmaya başladı ve menteşesi sağlamlığını kaybetmeye başladı. Bu defa erkenden, ürünü aldığım Teknosa'ya götürdüm durumu anlattım ve servisten geleli henüz 2 ay olmasına rağmen neden aynı sorun tekrarlanıyor diyerek mağduriyetimi belirttim. Tekrar servise gönderdiler. Bugün servisten mağazaya geldi ve ürünü teslim alıp eve getirdik. Ürünü kontrol ettiğimde ekran çerçevesinin alt sağında ve solunda açılmalar olduğunu gördüm. Bu nasıl tamir etmektir? Bu şekilde ürünü kullanmaya başlarsam tekrardan çerçevesi iyice ekrandan ayrılacak, menteşesi yine hasar alacak. Sonra aynı şeyi tekrar yaşayacağım. Ben bu durumu tekrar tekrar yaşamak zorunda mıyım? Ben grafik tasarım öğrencisiyim eylülde okul açılacak ve önemli bir çalışma yaparken birden ürünümü servise göndermek zorunda kalmak istemiyorum. Lütfen ya ürünün tamiratını tam anlamıyla yapınız ya da ürünümü değiştiriniz. Mağdurum ve mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum.

08 Kasım 2023 21:57
Cemil sonuçtan hiç memnun değil

08 Ocak 2024 14:00
Casper Nirvana Casper Garanti Şikayeti
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Casper Nirvana Excalibur Sağlam Cihazıma Bozuk Dedi Evde Cihaz Açıldı

25 Kasım 2023 18:14