Alperen sonuçtan hiç memnun değil

Casper Nirvana Excalibur G870 İ5 12450h İşlemcide Sanallaştırma Desteği Olmaması

23 Ekim 2023 18:21

Casper Excalibur G870, i5 12450H işlemci, RTX 4060 Ekran Kartı 8 GB, 32 GB RAM,500 GB sdd ürünümü
5 ay önce internetten aldım. Ürünündeki işlemci intel sanallaştırma desteklediği halde Casper'ın kedin sağladığı Bios ayarlarında bu ayarı aktif etmemi sağlayan sekme bulunmuyor. Müşteri hizmetlerine mail yoluyla ulaştığımda bana Bios güncellemesi yolladılar ancak yolladıkları Bios benim sahip olduğumla birebir aynı sürüm. Sonrasında sorunumun devam ettiğini belirttim ancak bana bu işlemi yapmaya vakıf değilseniz servise getirmemi vs. Söylediler. Daha sonrada ürünümün sanallaştırma desteklemediğini belirttiler. İşlemcimin özelliklerini intelin sayfasından kontrol ettiğimde desteklediği şeklinde görüyorum. Ancak Casper firması bana yardımcı olmak yerine kolaya kaçıp desteklemediğini belirtiyor. Yerli ve diğer markalardan birazcık uygun diye tercih etmiştim ancak hata etmişim. Bu markadan alışveriş yapmayı düşünen arkadaşlara umarım ışık tutar. Saygılar

Kadir
Kadir

Haklısınız Casper almaya karar vermiştim vazgeçtim # Casper

01 Eylül 2023 12:19
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2023 17:52
Anıl sonuçtan hiç memnun değil

11 Ekim 2023 19:40