Casper Excalibur G870 İle Sürekli Arıza Ve Gelir Kaybı

Eray
15 Eylül 03:59

Adobe programlarını ticari olarak kullanıyorum ve işim bu, bu yüzden Casper Excalibur G870 serisini tercih ettim ve 40 bin TL gibi ödeme yapıp laptopu aldım. Bilgisayarı alalı 1 sene olmayacak, Haziran'dan beri eski bilgisayarı rafa kaldırıp yeni Casper'ı aktif kullanmaya başladım. 2 ay önce videoda gösterdiğim gibi kapandı ve power tuşu yanıp söndü, laptop servise gitti geldi. BIOS güncellemesi dediler. Eyvallah dedik, 1 ay geçti. Bir daha aynı arızayı verdi, yine servise gönderdik. 1 ayda iki kere aynı arızadan servise gitmesi normal değil. İkincisi, ticari olarak kullanıyorum ve bundan gelir elde ediyorum. İki kere servise gitti, iki hafta kazançlarım gitti. Laptopu satacağım ve masaüstü alacağım. Bu böyle olmaz. Kargo zamanlarını da toplarsak 25 gün gibi bilgisayarsız kaldım ve ortalama gelir ayda 30-40 bin desek, gelirimin yüzde 90'ına yakını laptopun serviste olmasından dolayı gitti. Yani bizim laptop 60-70 bine geldi. Sıfır laptop nasıl arızalanır, power tuşu yanmasının problemi nedir hiç anlamadım. Böyle büyük bir markanın böyle saçma sapan bir arıza vermesi de normal değil. Servise gittiğinde format atsalar tüm programlarım, plug-inlerim gitmiş olacak. Bu iş böyle olmaz, bence bir sıkıntı var. Bu işte değişim talep ediyorum.

Fatih
25 Temmuz 22:10