Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Case 115 C Yakıt Göstergesi Sorunu

Case 115 C Yakıt Göstergesi Sorunu
Ramazan
16 Mart 2023 00:40

Case 115 c yakıt göstergesi 2 kere serviste yapılmasına rağmen herhangi bir sallantıda göstermiyor traktör normal dururken problem yok ama traktör çukura girdimi veya sallantı yaptı mi ibre en düşüğe iniyor serviste mi problem yoksa kronik sorunmu bilemedik

16 Mart 2023 11:23 (Şikayetten 10 saat sonra)

Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Müşteri temsilcimiz sizinle en kısa sürede irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Müşteri İlişkileri, 444 1 771

İskender
İskender

Denizli Çivril, den yazıyorum jx75b traktör yağ değişim zamanlarında mazot göstergesinin arızalı olduğunu ilk yağdan itibaren servise bildirdim birisi güncelleme gelecek dedi 2nci yağda daha gelmedi gelince haber ederiz dedi 3ncü yağda bir diyot takılması gerek gelsin takalım dedi ne gelen var ne giden bugün ibre komple gitti hep full gösteriyor müşteri hizmetlerini aradım garanti biteli 200kusur gün olmuş bizi böyle bir arızadan dolayı aramadığınızı görüyorum dedi ücret karşılığında yapar, lar dedi. En az 5 defa servisinide bildirdim benim işim yok traktörünüzün kusuruyla uğraşacağım çok saygısız bir temsilciniz var basından savdı. Garanti varken saga sola salla garanti bittimi kazı, k olun bu mu sizin anlayışınız, müşteri memnuniyetiniz.

Mehmet sonuçtan memnun değil

Sıfır Traktörde Arka Çekiş Eğilmesi Ve Servis İlgisizliği Mağduriyet Yaratıyor