Carvak.com Ücretimi İade Etmedi

25 Ekim 2023 16:22

Carvak.com, carvak İstanbul Vialand şubesinden araç aldım, araç alım sırasında 14 gün araç iade hakkımın ve memnun kalmazsam aracı iade edebileceğim söylendi ve araç sorunlu çıktı. İade etmek istediğimde aracı satın alırken 2800 TL hizmet ücreti alındı ve araç iadesinde bu ücret iade edilmedi. Carvak dan aldığım hizmetten memnun kalmadım ve mağdur edildim.

25 Ekim 2023 17:20 (Şikayetten 58 dakika sonra)
25 Ekim 2023 17:33

İlk başta hizmet ücretinin iade edilmeyeceği bana hiçbir şekilde bildirilmedi... Memnun kalmazsanız iade denildi... Carvak olarak hizmetinizden hiçbir şekilde memnun kalmadım ve kimseye tavsiye etmiyorum...

Okan sonuçtan hiç memnun değil

Carvak'ta Gizli Hizmet Bedeli Şoku

08 Kasım 2024 13:34
Ceyhun sonuçtan çok memnun

Ceyhun
26 Kasım 2023 11:46
"Carvak müşteri hizmetlerinde çalışan ve süreçte başından sonuna kadar bana destek olan ellerinden gelen tüm desteği ve eforu sarf ederek süreci olumlu olarak sonuçlandıra aslı hanım ve seda hanıma sonsuz teşekkür ederim carvak firmasından ilk defa bir araç aldım başta şüphelerim vardı ancak Aslı hanım ve Seda hanım gibi müşteri memnuniyetini ön planda tutan çalışanları olduğu sürece başka hiçbir yerden araç almam tekrar teşekkür ederim"
Ömer sonuçtan çok memnun

Ömer
23 Temmuz 2024 18:05
"Müşteri hizmetlerinden Aslı hanım ile kötü başlayan diyaloğumuz güzel bitti. Tüm süreçte yardımcı oldu geri dönüş sağlayıp problemimi çözdüler. Çok teşekkürler Carvak!"
Carvak Satarken Kurumsal Sonrası?
Yasin sonuçtan çok memnun

Yasin
03 Temmuz 2024 19:39
"Carvak Genel Merkezi'nden Aslı Hanım problem yaşadığım konuları tüm yönleriyle araştırmış şekilde benimle ilk iletişimi kurdu. Konuyu gayet profesyonelce ele alarak gerekli aksiyonları alacağını belirtti. Daha sonrasında Aslı Hanım ve Seda Hanım tarafından farklı tarihlerde aranarak süreçle ilgili detaylı bilgilendirmeler paylaşıldı. Gün itibariyle sorunların çözümü konusundaki özverili yaklaşımları için kendilerine teşekkür ederim. Ayrıca araçla ilgili yaşadığım problemlerde destek olan Servis Danışmanı Mehmet Bey'e de ilgisi için teşekkür ederim. Satış sürecinde Carvak markasıyla ilgili gayet olumlu izlenimler edinmiştim. Hizmet alan binlerce müşterileri arasından herhangi bir müşterileri için dahi gösterdikleri çözüm odaklı tavırları markaya olan güvenimi tekrar sağlamıştır."
Carvak Satış Sonrası Hizmet Politikası Olmayan Bir Firma
Semih sonuçtan çok memnun

Semih
06 Ekim 2024 09:48
"Geri bildirim ve özürlerini tarafıma ilettiler. İlgi ve alaka için teşekkür ederim."