Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Uzaktan Eğitim Yüz Yüze Sınav

15 Aralık 2023 08:37

Çanakkale Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Eğitim Bilimleri Alanı, Eğitimin Felsefi, Sosyal ve Tarihi Temelleri bölümünde öğrenciyim. Hisarcıkta da fen bilimleri öğretmeni olarak çalışmakta olup bu bölüme tamamen uzaktan uygulanan bir eğitim programı olduğu için başvurdum. İlimde üniversite var programlarda var. Diğer Bahar dönemi uzaktan tamamlamamıza rağmen güz döneminde bizi mecbur tutulmamız bir gün yüz yüze sınav için km. Lerce yol gitmemiz isteniyor. Günümüz ekonomik koşulları ve hava koşullarına,
öğretmen maaşı ile ödev ile yapılacak sınavlar için Çanakkale’ye gelmemiz istenmektedir.

Kış koşulları malum yolda risklerle ve çoğunluğun öğretmeniz 19 ocakta karne vereceğiz biz bu kadar kısa saatte 20 Ocak'taki yüz yüze sınava gelmemiz yetişmemiz imkansızdır. Bizden önceki dönemler uzaktan programlardan bu bölüm mezun etmiştir. Diğer üniversiteler bölümleri uzaktan eğitim yüksek lisans programlarında sınavları da uzaktan yapmaktadır.

Bizleri maddi manevi olarak yoracak bu uygulamadan vazgeçilmesi konusunda gereğinin çözüm olarak bize dönüş yapılmasını arz ederim. Bu yüz yüze final sınavlarının uzaktan yapılmasının enstitü ve senato tarafından vazgeçilmesini istiyoruz.

Fatma sonuçtan memnun değil

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Uzaktan Eğitim Dediler Yüz Yüze Sınav Yapıyorlar

14 Aralık 2023 20:42
Hurisel sonuçtan memnun değil