Canada İmmigration Express Kanada'ya Başvuru Yapmamı Engelleyeceklerini Söylediler

29 Aralık 2023 09:12

0 212 945 9728 ve +1 289 670 0255 telefon numaralarından arandım. Dün Kanada için iş imkanları veya göçmenlikle ilgili olarak bir araştırma yapmıştım ve karşıma https://www.canadaimmigrationexpress.com/ adlı web sayfası çıktı.

Tıkladım ve ad soyad e posta ve telefon numarası bilgilerimi girerek konu hakkında detaylı bilgi alabilmek adına formu doldurdum. Ertesi gün beni yukarıda belirttiğim numaralardan arayarak işlemi hemen tamamlamamızı aksi takdirde Kanada için 3 yıl boyunca göçmenlik başvurusu yapamayacağımı çünkü işlemi hemen şimdi tamamlamazsam benim sistemdeki başvuru vb. Haklarımı iptal edecekleri konusunda üstü kapalı tehdit ettiler. Ben de kendilerine net olarak "siz ne olarak beni arıyorsunuz ve pasaport, adres, aile, t. C. Kimlik numarası gibi bilgilerim olmadan -kaldı ki belki benim şu an pasaportum bile henüz yok- dememe rağmen benim Kanada'ya başvuru yapmamı engelleyeceklerini söylediler. 3 yıl süresince.

Daha evvel defalarca yurt dışına çıkmış biri olarak, vize almış ve vize reddi almış biri olarak sürecin nasıl ilerlediğine dair bilgim olduğunu, sadece şu an benden tam olarak ne yapmamı istediklerini sordum ve konu sanıyorum o an benden dolar kuru üzerinden ödeme yapmama getirilecekti ki ben buna müsaade etmeyince telefondaki hanımefendi gerildi ve bana anlamıyor muamelesi yaptı. Ve manipüle ederek neden gerildiğimi sordu :) ki bence kendisi beni yanıltmadığı için gerilmişti.

Şimdi soruyorum siz kim ve ne hakla benim resmiyette olmayan bir başvurum sebebiyle (bakın olmayan diyorum) Kanada sınırları içine 3 yıl süresince göçmenlik başvurusu yapamayacağıma karar verebilme yetkisine sahip olursunuz? Siz konsolosluk değilsiniz. Tekrar belirtiyorum siz benim pasaportum ile başvurusu olmayan, sadece bilgi alma amaçlı telefon ve e-posta adresimin yer aldığı bir kanalla 3 yıl boyunca başvuru yapma hakkım olmamasını nasıl söylersiniz, nasıl buna karar verebilirsiniz?

Selin
Selin

Merhaba Şule Hanım, birebir aynı şeyleri yaşadım. Sizi önce iyi polis karşılıyor, tebrik edip tatlı dille birkaç bilgi teyit ettikten sonra kötü polise aktarıyor :) Buradaki ruh emici önce sizi ve zekanızı aşağılıyor sonra panikleterek bin küsur dolar parayı acil bir şekilde yatırmanızı istiyor. Sorulara net cevap vermeyerek bin dereden su getiriyor. Sonrasında bir süre tekrar başvuramazsın deniyor. Kısaca, resmi site harici başvuru yapmayınız.

Şule

Selin Hanım merhabalar, öyle net özetlemişsiniz ki tam olarak bunları yaşadım ve şu noktada size ayrıca katılıyorum önce telefonda sizi panikletiyorlar ve bunu yaparken de ya şimdi ya da 3 yıl boyunca hiç mesajı veriyorlar. Telefonda konuştuğum hanımefendi beni apaçık tehdit etti ve maniple yeteneği inanılmaz iyi :) bana neden gerildiniz diye sorunca ben de hayır ben değil asıl siz gerildiniz çünkü beni yanıltamadınız deyince de daha fazla ileri gidemedi. Ama çok uğraştı ve bir noktada neredeyse boyun eğecektim. Tuhaf olan da şuydu bunu tekrar paylaşmak isterim. Ben kendilerine t. C. Ve pasaport bilgilerimi vermedim o halde nasıl başvuru yapmama engel olabileceklerdi :) hani Kanada'ya girişimi engelleyebilecekleri bir detay veya bir olay da yok :) neyse atlattık bakalım :) umarım kimsenin başına gelmez, sevgiler Selin Hanım, paylaşımınız için çok teşekkür ederim.

Velat
Velat

Şule hanım bana yardımcı olur musunuz? Hiç fikrim yok fakat gitmek istiyorum

Şule

Benim de ne yazık ki bilgim yok ve araştırırken karşıma çıkan bu web sitesinden de böyle olumsuz bir arama alınca şikayet bildirdim.

Miray sonuçtan hiç memnun değil

Canada İmmigration Express Yanıltıcı Göçmenlik Hizmeti Ve Telefon Rahatsızlığı

01 Ocak 2025 22:09