06 Nisan 2024 19:43

6 Nisan 2024 günü saat 16.00'da Çamlıca Kulesi'ni ziyaret etmek için bilet aldık ve teras katına çıktık. Mükemmel bir manzara ile karşılaştık ve manzaranın keyfini çıkardık. Bir üst katta restoran bölümü olduğunu öğrendik. Üst kat restoran bölümüne çıkmak istedik ancak yetkili, rezervasyonumuz olmadığı için çıkmamıza izin vermedi. Eşimi yemeğe getirmek için mekanı görmek istediğimi yetkiliye ilettim. Yetkili üst katla görüştü ve izin çıktı. Restoran bölümüne çıktım. Şef U*** Bey bizi kapıda karşıladı. Birkaç soru sordum ve hepsine içtenlikle cevap verdi. Eşimle hangi masada daha keyifli bir zaman geçirebileceğimizi düşünerek etrafa bir kez göz atmak istedim. Şef U*** Bey, 'Müşterileri rahatsız etmeyin!' diye sesli bir şekilde arkamdan seslendi. U*** Bey, sizinle kısa bir süre konuştuk. Müşterileri rahatsız edecek bir davranışım olup olmadığını sormak isterim. Bu durumdan dolayı resepsiyona inerek şikayette bulundum. Lütfen bu kadar kibar ve güzel bir mekanda daha uygun ve saygılı ifadeler kullanmanızı rica ediyorum. Müşterileri rahatsız edecek bir tutum içinde olmadığımızı belirtmek isterim. Bu tavrınızı mekana ve size hiç yakıştıramadım.

Çamlıca Kulesi Cafe Bölümü Personel Tavrı

29 Temmuz 2024 21:55

Çamlıca Kulesi Kahvaltısında Soğuk Yiyecekler Ve İlgisiz Servis Ailece Hayal Kırıklığı

11 Ağustos 2025 10:21
camlica-kulesi-kahvaltisinda-soguk-yiyecekler-ve-ilgisiz-servis-ailece-hayal-kirikligi-1.jpg
Bünyamin sonuçtan hiç memnun değil

360 Çamlıca Kulesi Restoranında Müşterilere Kaba Davranış Ve Fotoğraf Çekimine İzin Verilmemesi

07 Ekim 2025 22:11
Efe sonuçtan hiç memnun değil

Çamlıca Kulesi Çamlıca Kule, Kule 360 Restoran, Anadolum A. Ş, PTT A. Ş Mağduriyet

01 Haziran 2024 00:52
Şenol sonuçtan hiç memnun değil

Çamlıca Kulesi Camlıca Kulesi Restaurant

01 Nisan 2024 23:23