Merve sonuçtan hiç memnun değil

08 Ekim 2023 09:20

07.10.2023 tarihinde akşam saat 20:00 civarında gittik. Bir dahaki sefer bedava gel deseler dönüp bakmayacağım derecede boş bir yer.

Giriş ücreti iki başı 180 TL verdik. 3 kişi girdik. Bu kadar paraya bakalım yukarıdan ne hizmet veriyorlar gibi düşünceniz varsa hiç olmasın. Manzaradan başka bir şey yok. O da İstanbul un manzarası. İstanbul konuşsa bize bir yeriyle gülerdi. Eminim.

Kapalı cam balkondan İstanbul manzarasına baktık. Kiss başı 180 TL verdiğimiz için bari zaman geçirelim diye bol bol fotoğraf çekildik. Sonra arkamıza bakmadan koşarak uzaklaştık. Bir daha bedava verseler gelmem dediğim tecrübeler birini yaşadım.

Anadolu şehirlerindeki bedava olan cam seyir terası, seyir kulesi vardır. Bu onun İstanbul versiyonu. İstanbul burası bedava yapacak değiliz demişler güzel bir reklamla milleti çekip kişi başı 180 TL kilitlemişler.

Zekiye sonuçtan hiç memnun değil

Çamlıca Kulesine Çıkamadım.

29 Temmuz 2024 13:17
Reyhan sonuçtan hiç memnun değil

Çamlıca Kulesi Abartı Giriş Ücreti

11 Ağustos 2023 00:36
Efe sonuçtan hiç memnun değil

Çamlıca Kulesi Çamlıca Kule, Kule 360 Restoran, Anadolum A. Ş, PTT A. Ş Mağduriyet

01 Haziran 2024 00:52

Çamlıca Kulesi Servis Ücreti Almaları