Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

Cambio Reformer Pilates (Eskişehir) Cambio Pilates İademi Yapmıyor

08 Ağustos 2024 15:24

Cambio Reformer Pilates Stüdyosundan pilates hizmeti alıyordum. İlk derslerimin bitmesinin ardından yeni derslerin ödemesi için WhatsApp üzerinden tarafıma ulaşıldı ve 12 Haziran 2024 tarihinde ödememi yaptım ve dekontumu ilettim. Ders gününde hocalarla ilgili sıkıntı yaşandığı ve derslerin yapılmasının mümkün olmadığı yönünde geri dönüş yapıldı ve dersler ertelenmek istendi. Daha önce de ders sürecinde aksaklıklar yaşandığı için ikinci ödemesini yaptığım derslere henüz hiç başlamamışken iade talebinde bulundum. İademin yapılacağı ancak beklemem gerektiği söylendi. 1.5 aydır beklememe ve ara ara hatırlatmama rağmen hala ödeme alamadım mesajlarımıza ya cevap verilmiyor ya da günlerce bekletiliyor

Yağmur
Yağmur
04 Eylül 2024 09:39

Hala ödememi alamadım. Parama resmen el koydular. Eğer bu işletme ile çalışmayı düşünüyorsanız günlerce cevapsız bırakılmayı derslere gittiğinizde farklı hocalarla karşılaşmayı veya size haber verilmeden dersinizin iptal edilmiş olduğuyla yüzleşmeyi göze almalısınız. Kimseye önermiyorum hizmet sektöründe bu kadar uzun süre ayakta kalmış olabilmeleri bir mucize.

Bensu sonuçtan hiç memnun değil

18 Kasım 2024 16:03
Emel sonuçtan hiç memnun değil

Be Pilates & Yoga Paramı İade Edin

14 Eylül 2023 11:02
Be Pilates & Yoga Paramı İade Edin
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

10 Temmuz 2025 10:40

Satın Alınan Cihazlar Teslim Edilmedi, İade Süreci Sonuçsuz Kaldı