Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Dahiliye Randevu Ve Sonuç Takibi Sorunu

04 Haziran 2024 10:27

Çam Sakura Hastanesi Dahiliye bölümü Dr. G**** İ***** dan annem ve babam adına geçen perşembe randevu aldım. Anneme kendisi baktı babama ise neden bilmiyorum başka bir Dr. Baktı. İkisine de testler verildi. Babama bakan Dr. Sonuçların çıkınca gel dedi. Dün ikisi de G**** Hanım a sonuçları göstermeye gittiler. Kendisi randevu almalarını söyledi. Eğer kontrol için randevu alınıyorsa neden diğer doktor sonuçlar çıkınca gel dedi ve sen anneme randevu al diye o gün söylemedin. Eğer randevu alınmıyorsa da neden baştan savıldı yaşlı başlı insanlar dünyanın yolunu gittiler iki sonuç için dönüp bakılmadı bile. Bir de utanmadan kızın da Dr. O baksın sonuçlarına demiş. Böyle insanlar bizim vergilerimizden para kazanmasın hiç helal etmiyoruz hakkımızı. Çam Sakura ya da yakışmayan biri. Sadece diploması var ne etik kurallara ne hastane kurallarına ne vicdana uyan tavrı var. İşini sevmeyen yapmasın başkalarını da mağdur etmesin

Kadın Doğum Bölümünde İlgisizlik Ve Yetersiz Hizmet

26 Aralık 2024 14:57