Armada Calzedonia'nın Yaptığı Ayrımcılık Ve Ayıp

26 Ağustos 2024 15:42

Ankara Armada AVM Calzedonia Mağazasında eşimle birlikte mayo bakıyorduk. Eşim erkek mayolarından birini denemek istedi ve deneyebilir miyim diye sorduğunda evet deyip prova kabinine yönlendirdiler. Eşim kabine girdi, yan kabine başka bir hanımefendi girdi ve eşimin kabinde mayo denemesinden rahatsızlık duyduğunu ifade etti?
Eşim daha kabinden dışarı adım bile atmamıştı ve hanımefendi söylenerek çalışanlara sitemde bulundu. Çalışan kişi bize kabinden çıkmamamızı söyledi ve bunun üzerine ben de eğer burada erkek mayoları da varsa ve bize denememiz için izin veriyorsanız bu bizim sorunumuz değil, madem müşteriniz erkeklerin mayo denemesinden rahatsız oluyor o zaman buraya erkek bireyler için ayrıca bir deneme kabini koymanız gerekiyor dedim. Çalışan kişi de bana yükselip empati yapın ben buraya şu an kabin koyamam dedi ve uzatmaya gerek yok dedi halbuki ben uzatacak şeyler söylememiştim sadece bizi deneme kabinine yönlendiren sizsiniz, bizden rahatsızlık duyan sizsiniz demeye çalıştım. Yapılan davranış çok ayıptı. Gerekirse kabinleri ayırın ama müşteriye böyle davranmayın. Acilen bu konuda bir açıklama ya da özür talep ediyorum. Alacağımız hiçbir şeyi de alamadan çıktık.

Kezban sonuçtan çok memnun

Kezban
24 Temmuz 2025 22:31
Elif sonucu yetersiz buldu

Elif
26 Mayıs 2024 13:43

11 Kasım 2023 17:40
Canan sonuçtan hiç memnun değil

İade Sözü Verilip Yerine Getirilmeyen Bikini Alışverişinde Mağduriyet

03 Ekim 2025 00:20