Berfin
16 Kasım 2024 12:32540

İstinyePark Boyner mağazasından 09.06.2024 tarihinde almış olduğum Calvin Klein marka çantayı daha ilk kullanımda renk değiştirme şikayetiyle incelemeye gönderdim. 20 gün sonra olumsuz sonuçlandı. Ve ikinci kez inceleme talebinde bulundum. İnceleme esnasında iznim olmadan çantayı orijinal rengine geri döndürmek için zarar verilmiş, aşındırılmış. 3849₺ alınmış bir ürünün kullanım ömrü 1 kez olmamalı. Ve görüyorum ki aynı çanta, aynı markadan benim gibi birçok mağdur insan var. Bundan sonraki sürecim Tüketici Hakem Heyeti olacak, CİMER'de de şikayetimi devam ettireceğim.

Calvin Klein Çantada 1 Saatlik Kullanımda Renk Değişikliği

Kadir
26 Kasım 2024 21:351.694

29/10/2024 günü saat: 14.23 sıralarında Samsun Piazza Avm Boyner mağazasından 4.633,05 TL'ye Calvin Klein çanta aldım. ...

Ceren
29 Ağustos 2025 22:54663

22 Aralık 2024 tarihinde Maltepe Park Boyner mağazasından 8720639017614 kodlu Calvin Klein çantayı 2.149 TL'ye satın ald...

Calvin Klein Çantalarımda Kısa Sürede Soyulma Ve Parçalanma Sorunu

Hilal
27 Ağustos 2025 20:591.039

2024 yılının Ekim ayında Kocaeli Boyner mağazasından iki adet Calvin Klein çanta satın aldım. Kullanmaya başladıktan bir...

Calvin Klein Çantalarımda Kısa Sürede Soyulma Ve Parçalanma Sorunu

Calvin Klein Mağazada Yerlerde Sürünmüş Ürünün Boyner Tarafından Bana Gönderilmesi

Burcu
15 Haziran 2024 10:44749

"Kusurlu ürünümü iade ettim. Alacağım ürün ile arasında oluşan fiyat farkını firma kupon olarak hesabıma tanımladı. Bu sebepten bir hak kaybım olmadı. Firmaya ilgisinden dolayı teşekkür ederim."

Tümünü Gör
Calvin Klein Çanta Deri Atması

Calvin Klein ÇantaDeri Atması

Nilufer
Calvin Klein Pantolon Deformasyonu

Calvin Klein PantolonDeformasyonu

Güler
Calvin Klein Çantanın 2 Ay Sonra Soyulması!

Calvin Klein Çantanın2 Ay Sonra Soyulması!

Mert
Calvin Klein Çanta 1 Ayda Saplarından Deforme Oldu