25 Aralık 2024 15:33

Bytesi 62 bin tl parama el koydu. Paramı çekim talebimi 72 saatten fazla bir zaman geçmesine rağmen yatırmadılar. Mağdur edildim. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Varsa sistemdeki paramın çekimi ile ilgili başka bir yöntem lütfen yardımcı olun

Yorumlar (14)

Şikayeti Çözüldü

BTC transferi ile yapıldı

Tanzer

Sayın: Bytes ile şikayet yazanlar! WWW. sikayetvar.com sitesi resmi 1 şikayet sitesi değildir. Şikayetinizi, adresinize yakın:Tüketici Hakem Heyeti`ne, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu`na belgenizle yazılı, Isla imzalı başvurunuz. Kayıt numarasını alınız. Kendiniz takip edemezseniz 1 avukatla takip etdiriniz. Meraketmeyin, avukatlar iş başına ücret alırlar. Aslında, her vatandaşın, 1 avukatı, 1 muhasebecisi olmalı, İngiltere, Almanya buna örnektir. Avukatsız, muhasebecisiz resmi işlev yapamazsınız. İş yeri açmak bile resmi takip sebebi ile 6 Ayı bulur, Türkiye`deki gibi, bugün kirala, yarın iş yerini aç olmaz, tarafların, avukatları, muhasbecileri, karşı karşıya gelir, vergi, alacak, verecek borçlarını araştırılır sonra ruhsat işlemleri sonucu 6 Ay sonra iş yeri açılır.

Bünyamin

1 haftadır para çekimi yapamıyordum Noel tatili gibi şeyler söyleniyordu fakat bugün itibari ile siteye hiç giriş yapamıyorum bilgisi olan var mı?

Funda hanim geçmiş olsun. Parayı IBAN yolu ile mi gönderdiniz

Şikayeti Çözüldü

[email protected] Arda bey meilinizi yazabilir misiniz

Arda

Buradan paylaşım yapılamıyor o şekilde bir de sonuçta düzenlenmesi gerekiyor.

Funda

Buradan bahsettiğiniz dilekçe örneğini paylaşabilir misiniz? Mağdur olan herkes faydalansın. Ayrıca dilekçeyi hangi birime göndereceğim? Bilgi verebilir misiniz?

[email protected]

Arda

Mail adresi yazabilir misiniz ikinizde. Dilekçe örnekleri göndereyim size

BTC transferi ile.

[email protected]