By Tuğçe Ada Yıldız Kalitesiz Ürün Ve Kötü Hizmet

By Tuğçe Ada Yıldız Kalitesiz Ürün Ve Kötü Hizmet

Bytugceadaofficial adlı hesaptan alışveriş yaptım. Gelen ürünler kalitesiz ve sadece 16 günde ömrünü tamamladı. Ayrıca, açıklama da oldukça komik. Ürünleri kullanmadan vitrinde tutmak gerekiyormuş, bu da çok saçma. Kolumda sürtünme sebebiyle aşınma oluştuğunu söylediler, bu da normalmiş. Hanımlar, alışverişinizi buna göre yapın.

29 Ekim 2023 20:50

Kaplama olan üründeki sürtünme sonucu çizilme aşınma olduğunu herkes bilir. Uyardığınız hanımlar da buna dahil sizler merak etmeyin görselleri de paylaştık ve alnımız ak süreci de avukatımıza devrediyoruz

29 Ekim 2023 20:38

Kendisinden görselleri özellikle istedik ve kararma yaptı dediği yerleri özellikle çekmesini istedik ürünün sürtünme sonucu olduğunu kendine söyledik ve özellikle yapıldığı ortada kendisinin yorumu da masa başı çalıştığına dair ve bundan sonraki süreç ile avukatım bizzat ilgilenecek. Süreci sizler ile paylaşacağım 🙏 görselleri de buraya bıraktım hakkımı kimseye yedirmedim 5 Yıldır şimdi de aynı şekilde olacak. Yasal süreci başlatıyorum

17 Aralık 2023 22:00871

Aldığım ürün 3 günlük kullanım sonrasında büküldü ve bir gün sonra kırıldı. Instagram'dan mesaj atıp şikayetimi dile get...

Ok Roses Online Alışverişte Yaşanan Sıkıntılı Kargo Ve İade Süreci

6 Ocak 2024 18:002.316

"Marka yöneticisi **Hanım arayarak bana ulaştı ve bu olumsuz süreçle alakalı yardımcı oldu. İade işlemimi de bizzat kendisi ilgilenerek halletti. Keşke tüm çalışanlar **hanım kadar nazik-ilgili olsaydı 🙏 çözüme kavuşturduğunuz için teşekkürler **hanım."

Ok Roses Online Alışverişte Yaşanan Sıkıntılı Kargo Ve İade Süreci

Westqueen Accessories Paslanmaz Çelik Ürünler 2 Ayda Paslandı Ve Yeşil Renge Döndü

28 Ağustos 2024 17:382.610

Haziran sonunda aldığım "paslanmaz çelik ve kararmaz" diye not düşülen ürünler 2 ay kullandıktan sonra tamamen paslandı ...

1 Destek