Zeliha sonuçtan hiç memnun değil

Buzdağı Su İçinde Etiket İhbar

10 Temmuz 2024 19:57

Merhabalar, 10.07.2024 tarihinde akşam saatlerinde Kartal şubesinden 2 adet 19 litre su siparişi verdik. Gelen suların birisinin içinde etiket olduğunu gördük. Neredeyse 1 yıldır memnuniyet duyarak kullandığımız markaya olan güvenimiz sarsılmış ve şoka uğramış bulunmaktayız. İnanılır gibi değil, insan sağlığının temel besin kaynağı olan suyun saklanmasının ve üretiminin bu şekilde basite indirgenmiş olması sizin gibi köklü bir markaya yakışmadı. Durum hakkında gerekli Hakem Heyeti'ne ve CİMER marifeti ile bu özensiz tutumunuz hakkında gerekli şikayetleri mercilere ileteceğim. Sizlerin de kusurunuzdan haberdar olması adına ihmalinizin ve rezaletinizin görüntülerini ekte görebilirsiniz. İlgili şubeye ulaştık, telefondan özür yerine '40 yılda bir olur, o da sizi mi buldu?' gibi komik bir cevap geldi. Sorumlu her kimse gerekli kovuşturmayı yapmanız adına bu ihbarı vicdanınıza sunarım.

23 Eylül 2024 17:11

10 Temmuz 2024 Tarihin de Buzdağı marka su sipariş vermiştik suyun içerisinde etiket olduğunu fark ettik aradılar inceleme için damacanayı aldır sonrasın da firmadan ses seda yok. Kanıtı elimizden alıp sessizliğe bürünmek etik değildir  "Her damlası güvenli diye " reklam yapıyorlar utanmadan yapılan hatayı dahi telafi etmediler bir özür dahi dilemediler. Her damlası güvenli falan değil... Siyah kapat furyası ile güya katliamı kınıyorlar

Ek
11 Temmuz 2024 07:46 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Size daha iyi hizmet vermek için şikayetinizin detaylarını doğrudan öğrenmek isteriz. Paylaştığınız telefon numarası üzerinden sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla. Buzdağı Su Müşteri Hizmetleri

Hamidiye Su Ve Hafta Sonu Mağduriyeti

21 Temmuz 2024 16:39
Hamidiye Su Ve Hafta Sonu Mağduriyeti

16 Ekim 2024 12:35
Özge sonuçtan hiç memnun değil

30 Ağustos 2024 12:38
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

16 Nisan 2024 20:26
Ulaş sonuçtan hiç memnun değil

08 Nisan 2024 18:59