Büyük İstanbul Otogarı (Esenler Otogarı) Has Ağrılı Turizm Çantam Ortada Yok

07 Mayıs 2024 09:05

05.05.2024 tarihinde Esenler otogarında 600₺ ücret karşılığında Doğubayazıt a 2 valiz ve 1 çanta emanet verdim. Ancak ertesi gün aradığımda bir çantamın eksik olduğunu söylediler. Hem çantam ortada yok hem muhatap bulamıyorum hem de Esenler Otogarı aradığımda ne yazık ki bana ters ve sert bir şekilde ben gönderdim git orayı ara diyorlar. Otobüs bilgisi istedim onu vermek yerine bağırarak konuşuyorlar. Bu firma hem sorumsuz hem de karşınızda bir muhatap bulamıyorsunuz. Çantamı bulamazsam gerekli tüm yerlere şikayet edeceğim.

Mesut
Mesut
07 Mayıs 2024 09:07

2 valiz ve bir çanta diye yazmışım. Çanta değil Koli 1 çanta ve 1 koliyi alabildik. 1 çantam ortada yok.

02 Haziran 2025 12:34
Büyük İstanbul Otogarı | Esenler Otobüs Otogara Girmedi, Yolcular Trafikte Tehlikeye Atıldı!

As Bayburt Turizm'de Müşteri Mağduriyeti

09 Mart 2025 13:49
As Bayburt Turizm'de Müşteri Mağduriyeti

Büyük İstanbul Otogarı | Esenler Kamil Koç Yüzünden Otobüsümü Kaçırdım, Mağduriyetim Giderilmiyor!

04 Kasım 2025 12:16
Çağlar sonuçtan hiç memnun değil

Online Alınan Bilette İptal Ve İade Sorunu: Çözüm Sunulmadı

24 Ağustos 2025 19:35